Amazing Jewelry

D. 24/05 2018

Amazing Jewelry er en kæde af smykkebutikker, der med stormende succes har indtaget smykkemarkedet verden rundt. Deres koncept er strømlinet i alt fra smykketendenser til musik til indretning af butikker. Uanset om du går ind i en butik i Mauritius i Bologna eller i Vejle, vil du blive mødt af de nyeste smykketrends, lækre beats og levende billeder på flotte skærme.

Til styring af lyd såvel som billeder har Amazing Jewelry lavet et samarbejde med os her hos Ondisplay. Playerne installeret med software bliver sendt fra os til enten butikken, der har bestilt, eller til den virksomhed, der står for at indrette alle Amazings butikker.

For at lette det administrative arbejde for Amazing samtidig med at gøre brug af fleksibiliteten i systemet, har vi inddelt deres butikker i forskellige grupper efter lande, lys/lyd og vertikal/horisontal ophæng af skærm. På den måde kan Amazings hovedkontor med et enkelt upload opdatere flere lokationer på én gang med relevant information eller musik fra landskendte kunstnere.

I skrivende stund har vi sendt 17 playere af sted i Amazings retning fordelt på 6 lande, men med den fart kæden udvikler sig, vil også Ondisplay blive udbredt over det meste af verden inden for ganske kort tid!

Har netop nu fået hvisket, at vi godt kan gøre playere klar til endnu 24 butikker..

 

 

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia