Busselskabet Aarhus

D. 08/03 2016

Succes med Ondisplay ­ hurtigt og præcis information.

Med knap 200 kørende arbejdspladser kræver det meget at vedligeholde følelsen af én samlet organisation hos den enkelte. Busselskabet har bl.a. derfor opgraderet den interne kommunikation ved at anskaffe infoskærme med Ondisplay.

Det har vist sig at være en god idé.

”Det er klart for os, at intern information er vigtig for at skabe en sammenhæng for medarbejderne i en oftest travl hverdag, og her spiller infoskærmene en stor rolle sammen med elektroniske nyhedsbreve m.v.”, siger direktør Torben Høyer.

Fokus har været på at opdatere driftsaktuelle nyheder og generel information hurtigt, præcist og ensartet i hele organisationen.

Medarbejderne var involveret i processen, der gik forud for etableringen af skærmene, og der vil efterfølgende også ske en involvering af medarbejderne, for at sikre så stor en brugertilfredshed som muligt. Så informationerne og formen er langt fra færdigudviklet endnu.

De overordnede retningslinjer for informationen på skærmene er som følger:

• Der skal være fokus på de gode historier.

• Løftede pegefingre og ”SKAL” skal minimeres

• Tonen skal være munter, humoristisk og positiv.

Samarbejdet mellem Busselskabet og Ondisplay har været tæt, da den ønskede løsning skulle udvikles og skræddersys. Det var især geografisk nærhed, pris og tillid til at Ondisplay kunne levere en helhedsorienteret løsning med hardware, software, udvikling, drift og hosting, der fik Busselskabet til at vælge Ondisplay som leverandør.

Som it­strateg i Busselskabet, Thomas Rønne Pedersen udtrykker: ”Det har også haft stor betydning, at vi har brugt hinanden som partnere og ikke kun som kunde og leverandør.”

I skrivende stund har Busselskabet fået installeret 8 skærme og har oprettet flere differentierede brugerprofiler, der hver især har adgang til at uploade til, for dem, relevante dele af skærmene.

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia