Dagli' Brugs Tebstrup

Dagli' Brugs Tebstrup Dagli' Brugs Tebstrup Dagli' Brugs Tebstrup Dagli' Brugs Tebstrup Dagli' Brugs Tebstrup Dagli' Brugs Tebstrup

D. 10/10 2014

Daglig Brugsen i Tebstrup er et godt eksempel på målrettet og effektiv brug af infoskærme, både til annoncering og som opslagstavle for aktiviteter i lokalsamfundet.

En udendørs infostander ved vejen og parkeringspladsen bringer budskaberne til de forbipasserende og skaber opmærksomhed omkring butikken og dens produkter og tilbud.

To 46"  skærme inde i butikken er hele tiden opdaterede med de sidste tilbud til kunderne og med aktivitetskalender fra byens foreninger.

Det er en god service til kunderne og til lokalsamfundet at de kan få en påmindelse om aktiviteterne i byen, når de  er ude at handle.

Med brug af Ondisplays er det let og hurtigt at lave tilbud og budskaber til skærmene, uden brug af billedredigeringsprogrammer.

Tag en snak med os og hør hvordan vi kan hjælpe din butik til at blive omdrejningspunkt for dit lokalsamfund ved hjælp af Digital Skiltning.

 

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia