Dansk Fjernvarme

D. 27/03 2017

Dansk Fjernvarme er fjernvarmens brancheorganisation og dækker 99 procent af fjernvarmeproduktionen i Danmark.

Selskabet, der har adresse i Kolding, har bedt Ondisplay om at hjælpe med deres interne kommunikation genem brug af infoskærme.

 De tre skærme hos Dansk Fjernvarme skal bruges til formidling af budskaber til både medarbejdere og de mange gæster, der kommer til kurser afholdt i bygningen. 

Skærmen ved hovedindgangen viser en oversigt over og info om dagens møder. Formålet er at aflaste receptionisten samtidig med at gæsterne let kan finde vej til deres bestemmelsessted.

De to andre skærme, der er placeret ved indgangen til de store kursuslokaler, også brugt til korte pauser og uformelle møder, viser en blanding af interne beskeder og nyheder fra TV2 News. Nyhederne leder automatisk blikket til skærmen, og de interne beskeder sikrer, at relevant information kommer ud.  

Medierne til visning på skærmen bliver produceret i Word- og PowerPointskabeloner, hvilket gør det nemt og hurtigt at sætte budskaberne pænt op. Planlægningen af visningerne på skærmene er utrolig enkel og lige til grundet fleksibiliteten i Ondisplays software og systemets mulighed for at differentiere og tidsbestemme visninger. 

Infoskærmene er blevet utrolig godt modtaget, og der er allerede planer om at opsætte endnu en skærm i kantinen.

Ring eller skriv til Ondisplay og hør hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med den digitale kommunikation. Vi guider dig hele vejen fra planlægning til produktion af medier til visning på skærmen.

 

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia