Innovatorium Herning

D. 01/09 2017

Innovatorium er et stort kontorfællesskab beliggende i Herning. Med mere end 75 forskellige firmaer fordelt på 600m2 og 3 etager fandt virksomhederne, at gæster havde svært ved at finde rundt.

I et samarbejde med Ondisplay blev der udviklet et nyt digitalt receptionssystem med wayfinding. Når gæsterne ankommer, trykker de på den store skærm ved hovedindgangen, og finder det firma, de skal besøge eller det mødelokale, de skal være i. På skærmen dukker en vejbeskrivelse frem og ved at indtaste sit telefonnummer, sendes samme vejledning til gæstens telefon.

Når ikke skærmens touchfunktion er i brug, skifter billedet til en infoskærm, der viser de forskellige firmaers logo samt en liste over dagens møder.Som supplement til skærmen i indgangspartiet har Innovatorium sat to skærme uden touch op i henholdsvis kantinen og ved bagindgangen.

Skærmen i kantinen bruges til formidling af mere intern karakter, som f.eks. dagens menu og beskeder.
Den sidste skærm viser dagens møder, viser vej til hovedindgangen og receptionen, fortæller om fremtidige arrangementer i Innovatorium og har nyheder fra Tv2 News kørende i bunden.

Løsningen med wayfinding i en digital reception er kun én af Ondisplays løsninger, der kan lette arbejdet for dine receptionist.

Kontakt os i dag for at finde den løsning, der passer til netop din virksomhed.

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia