MARTEC Frederikshavn

D. 01/09 2017

Digital kommunikation i en stor virksomhed på tværs af matrikler.

Martec havde fra starten af vores samarbejde et klart billede af deres ønsker og behov til hardware såvel som softwaren til deres infoskærme. Vi finpudsede i fællesskab detaljerne, men deres overordnede mål omkring deres digitaliseringsstrategi var formuleret i en detaljeret projektbeskrivelse.


Organisationen har til huse på tre forskellige matrikler, og deres formidling skulle rettes mod både kursister, ansatte, elever og gæster, så det handlede i høj grad om at lave en inddeling af skærmene, der gjorde det nemt at lægge relevante budskaber ud til den enkelte del af organisationen. Målet var, at ramme med de rigtige informationer til de personer, der færdes i de forskellige dele af de enkelte bygninger.


Ved at integrere Ondisplay med deres kalender, MARTEC Nyt, personalenyt og studienyt bliver dele af skærmene, der alle er inddelt i 5-6 felter med logo og velkomst øverst og i flere tilfælde med nyheder kørende nederst, opdateret helt automatisk med sidste nyt. Andre felter på skærmene opdaterer MARTEC selv internt med billeder, informationer og nyheder. På den måde sikres relevante budskaber på alle 13 skærme rundt i hele organisationen.


Med 13 skærme, der skal styres individuelt, er det nemt at miste overblikket. Af samme årsag valgte vi sammen en brugeropsætning med graduerede rettigheder, så der er en superbrugeropsætning med adgang til alle skærme samt tre brugeropsætninger, der kun har adgang til at lægge materiale op og se de felter, der hører til den enkelt matrikel. På den måde bevares overblikket og kommunikationen fokuseres, og der kan løbende tilføjes flere brugere under hver brugeropsætning.

Uanset om I har en detaljeret beskrevet projektplan eller gerne vil have tæt sparring gennem hele projektet, så er Ondisplay altid klar til at stille skarpt på netop jeres behov!

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia