Maxi Zoo InstoreTV

Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV Maxi Zoo InstoreTV

D. 15/08 2016

Maxi Zoo er en del af den tyske Fressnapf koncern, der med mere end 1.400 butikker internationalt er Europas største kæde af specialvarer til kæledyr. De har til deres butikker i Danmark valgt en InstoreTV løsning fra Ondisplay. Vi har været med til at rådgive og skabe løsninger fra start til slut i projektet, og har leveret en helhedsorienteret løsning, der gør det nemt for kæden såvel som den enkelte butik at administrere.

Maxi Zoo har i alle butikker to endegavlsskærme til henholdsvis hund og kat, der bruges til hen over året at sætte fokus på udvalgte varer. Indholdet hertil bliver lagt op fra centralt hold, og skaber genkendelse for kunderne på tværs af butikker.

Derudover har hver butik en servicevæg. Her lægges informationer op både fra centralt hold og fra den enkelte butik. Denne mulighed for differentieret indhold giver Maxi Zoo den fleksibilitet og mulighed for målrettet kommunikation, som de ønsker af deres system.

Vi har hos Ondisplay gjort det let for en ny butik at blive koblet på det allerede eksisterende netværk af skærme, og står til klar til at yde support på den daglige brug såvel som til at videreudvikle løsninger i takt med, at der opstår nye ønsker og behov.

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia