Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune

D. 15/04 2014

En digitaliserings frontløber

Ondisplay fungerer som informationsplatform i Silkeborg kommunes digitale kommunikationsstrategi.

På tværs af kommunen er Ondisplay integreret i informationssystemer på flere biblioteker, Borgerservice, Jobcenteret, Rådhuset, Den Kreative Skole og medborgerhuset.

Silkeborg kommune demonstrerer alsidigheden ved Ondisplay og fordelene ved at benytte én universel informationsplatform i hele kommunen.

Alle de digitale informationssystemer i Silkeborg kommune kører gennem Ondisplay på samme administrative system, hvilket gør det let for de enkelte afdelinger at håndtere deres egne systemer.

Dette betyder også, at de enkelte afdelinger har nem adgang til selv at vælge, hvilket indhold der skal vises på netop deres informationsskærme. De udvælger blot materiale fra det katalog af indhold, der produceres af kommunens kommunikationsafdeling.

En arbejdsgruppe fra bibliotekerne, Borgerservice og kommunikationsafdelingen i Silkeborg kommune har stået som tovholder på den nye kommunikationsstrategi.

Hidtil er Ondisplay-systemet den fælles motor bag informationssystemer hos både:

  • Biblioteker
  • Borgerservice
  • Jobcentre
  • Den Kreative Skole
  • Intern Service
  • Medborgerhuset

Med Ondisplay som kommunens informationsplatform er det ydermere nemt og billigt at udvide den eksisterende kommunikationsstrategi til andre områder i fremtiden.

 

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia