Silkeborg Medborgerhus

D. 12/10 2017

En vigtig del af Ondisplays udviklingsstrategi går i al sin enkelthed ud på at lytte til vores kunders ønsker. Dette har ført til, at vi på nuværende tidspunkt bl.a. kan integrere en lang række andre systemer i Ondisplay og på den måde hente informationer, der altid sørger for automatisk opdaterede skærme. Listen bliver hele tiden længere, og sidste nye skud på stammen over systemer, vi kan integrere med, er Winkas.

Silkeborg Medborgerhus har længe brugt Ondisplay til at styre deres infoskærme, og da de sammen med resten af Silkeborg kommune skiftede administrationssystem til Winkas, lavede vi i samarbejde med Medborgerhuset og Winkas mulighed for automatisk at hente en aktivitetsoversigt fra bookingsystemet, der viser, hvilke lokaler, der er booket til hvem og hvornår.

Med 16 skærme hængende rundt omkring i Medborgerhuset er det nemt for de mange gæster, der hver dag kommer og går, at orientere sig om, hvad der sker. Strategisk placerede skærme ved knudepunkterne viser en samlet oversigt over alle aktiviteter og bookinger i husets lokaler, mens skærme ved de enkelte sale og lokaler viser, hvad der specifikt sker her i løbet af dagen. Skærmen i cafeen viser, ud over en samlet oversigt, forskellige relevante informationer til gæster og brugere.

Med integrering af andre systemer har du mulighed for at oprette en enkelt booking, skrive en nyhed eller lægge et billede op et enkelt sted og herefter dele det ud til valgte medier til visning, i dette tilfælde infoskærme, uden at skulle gentage processen.

Ønsker du eller dit firma et system, der kan vise relevante beskeder til intern såvel som ekstern brug uden, der skabes mere arbejde i form af vedligeholdelse? Så kontakt Ondisplay allerede i dag og lade os tale om, hvordan vi kan opfylde netop dine behov.

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia