Skanderborg Erhvervscenter

D. 08/06 2017

Skærme på Ondisplays nye domicil

Logisk nok tog vores nye udlejer fat i os, så snart vi havde skrevet under på, at vi gerne ville flytte ind i de nyrenoverede lokaler her på Danmarksvej i Skanderborg.

Vi har på nuværende tidspunkt skærme hængende i indgangspartiet og i det fælles køkken, og der går nok ikke lang tid, før vi også har en digital reception stående til brug for husets gæster.

Skærmene bruger vi til formidling af forskellige informationer internt såvel som eksternt. Med billeder af de forskellige firmaers medarbejdere kørende på skærmene lærer vi internt hinanden bedre at kende, der er et felt, der automatisk opdateres med dagens bookinger i mødelokalet, sociale tiltag på tværs af firmaerne bliver der gjort reklame for, vi viser gæsterne vej til virksomhedernes kontorer, de forskellige foretagenderne kan reklamere for services, og vi viser TV2 News.

Kontorfællesskabets behov vil løbende rykke sig og ændres, men med systemets fleksibilitet kan vi nemt rette skærmenes formål ind og sørge for, at den relevante kommunikation vises på skærmene.

Tilbage til oversigten

Del denne case

bubblemedia