Digital reception med wayfinding

D. 03/11 2017

Anskaffelsen af en digital reception er både relevant for firmaer med en bemandet reception og for firmaer uden en reception. Gæsterne trykker ved ankomst på touchskærmen, der enten er væghængt eller sidder i en stander, og taster sig ind på den medarbejder, de skal snakke med. Den aktuelle medarbejder vil så modtage en mail og evt. en sms om at gæsten er ankommet, og kan gå ned og hente personen.

Med integrering af wayfindig kan du i stedet for at kontakte en medarbejder lade dine gæster vælge en specifik afdeling eller et mødelokale. Gæsten bliver ledt direkte til den ønskede lokation med et kort på skærmen. Ved at indtaste sit telefonnummer på skærmen får gæsten desuden sendt en sms med kortet.

Der er også andre muligheder for integreringer som f.eks. log af besøgende og/eller accept af virksomhedens sikkerhedsregler eller andre procedurer, udprint af p-tilladelser etc.

"Den digitale reception er med til at forbedre Sorø Kommunes service og er en vigtig del af kommunens digitalisering" Leif Bjerring, Sorø kommune

Når skærmen ikke er i brug, kan den bruges som infoskærm til at formidle generelle oplysninger eller fortælle om firmaets succeshistorier o.l.

Læs om casen hos Innovatoriet og se vores videogennemgang af wayfinding i en digital reception her:

https://ondisplay.dk/c/cases/innovatorium-herning

Tilbage til oversigten

Del denne nyhed

bubblemedia