Glædelig jul!

D. 21/12 2017

Ondisplay ønsker alle en god jul og et lykkebringende nytår

2017

har været et godt år! Vi har fået mange spændende nye kunder og opgaver, der med deres ønsker har været med til at sætte deres præg på udviklingen af Ondisplay. Der er kommet nye integrationsmuligheder som eksempelvis KlubOffice og Winkas, og vores digitale receptionssystem kan nu både hidkalde medarbejdere, når der kommer gæster, og vise gæsterne vej via wayfinding.

Se mere her:

https://ondisplay.dk/p/loesninger/digital-reception-1-1

I august

lancerede vi vores nye demosite. Her kan nysgerrige prøve Ondisplay software til infoskærme gratis i 30 dage og på den måde snuse lidt til, hvad vi kan, uden at skulle binde sig.

Se mere her:

https://ondisplay.dk/p/proeveversion

Lige nu

arbejder vi på at gøre systemet mere brugervenligt ved at tilføje tool-tips inde på vores brugersite. Det betyder, at når du logger på, og fører din mus hen over menupunkterne, kan du se, hvad menupunkterne gemmer på. På den måde vil du i højere grad blive guidet gennem eksempelvis upload af medier og de forskellige muligheder i systemet.

Til slut vil vi blot sige tak for endnu et år og ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og år lykkebringende 2018!

På gensyn i det nye år

Tilbage til oversigten

Del denne nyhed

bubblemedia