Nyhedsbrev efteråret 2018

D. 29/10 2018

Efteråret..

har vist sig, og mens træerne ryster de sidste blade af sig, og alle går og nyder den sidste sol, forbereder vi os hos Ondisplay på en travl vinter. Dels går det strålende med at få skubbet Ondisplay ud i den store verden, og dels sender vi d. 5/11 Malene på barsel i en 9 måneders tid. Vi kommer måske nok til at savne hendes uovertrufne selskab, store viden, arbejdsomhed og nyhedsbrevs-skrivning, men kommer med sikkerhed til at nyde godt af hendes tid hjemme i form af forskelligt bagværk.

 

Messetid..

er det onsdag d. 31/10 og torsdag d. 1/11, hvor Ondisplay sender Sten og Malene en tur til Bella Center i København, hvor de vil underholde alle gæster på ProAV Expo med deres viden om skærmløsninger. Selvfølgelig vægter vi software-delen, men vi står skam heller ikke tilbage for en god snak om, hvad der rør sig på hardware-fronten.

Kom forbi Ondisplays stand (M-1) og nyd både det gode selskab og lækre flødeboller fra Spangsberg!


Vejret…

er en foranderlig størrelse, og derfor har vi nu gjort det muligt, at du på din skærm kan få vist en 5-døgns prognose gældende for netop det sted i landet, du befinder dig. Det er en ganske gratis integration, og prognosen opdateres helt automatisk.

 

Dagens ord..

kan du ligeledes få vist. Hver dag dukker et ny ord op sammen med ordets betydning. Et hit hos især skoler o.l.!

 

C&B..

har vi hos Ondisplay lavet et forrygende samarbejde med! Helt konkret betyder det, at vi kan tilbyde ejendomsmæglere automatisk visning af de sager, de har liggende til salg. Samtidig kan dele af skærmen stadig bruges til visning af mæglerens andre nyheder, hvilket giver en dynamisk skærm med en meget flot og professionel visning!

 

Det var alt fra Ondisplay i denne omgang. Vi håber at se jer i Bella Center om en uge, og ellers må I have et helt forrygende efterår!

Tilbage til oversigten

Del denne nyhed

bubblemedia