Nyhedsbrev forår og sommer 2018

D. 28/05 2018

Foråret og den tidlige sommer er tid til forandringer,

og det er lige præcis, hvad vi har været igennem her hos Ondisplay.

Paco valgte i starten af 2018, at han ville gå de selvstændiges vej, så i det spæde forår stoppede han her hos Ondisplay og åbnede i stedet egen grafisk virksomhed. Vi savner dagligt hans spanske temperament og bløde udtale af ordene, men han kigger heldigvis jævnligt forbi. Har han kage med, får han tilmed lov til at komme ind.

Umiddelbart efter meldte Ahmad, at han var blevet tilbudt en stilling andetsteds. Da han er en både professionel sælger og en god kollega, er det forståeligt men ikke desto mindre ærgerligt, at han blev spottet af andre. Også han lader høre fra sig fra tid til anden, og det er altid dejligt med en update fra livet på landevejen.

Men men men..

… tåren på kinden blev afløst af smil, da vi et par måneder senere kunne tage imod vore to nye medarbejdere, Chom og Sten.

Chom er vores kagebagende, Royal Copenhagen-elskende nye grafiker, der i fremtiden vil stå til rådighed for alt fra supportspørgsmål til skærmopsætninger. Hun spreder smil og varme på kontoret, og har allerede fået indført frugtordning, Morten Ingemann kalender og ”Malene er ude af huset – lad os få mad fra grillen”-dag på kontoret.

Sten er vores relationsskabende landevejsridder, der fremover vil være salgsansvarlig her i Ondisplay. Vi glæder os over hans lune klukken, når han en sjælden gang beærer os med sit selskab her i Skanderborg, men for det meste er han ude i det ganske danske land, hvor han udbreder kendskabet til Ondisplay.

Ny systemintegrering:

Tilbage i slutningen af 2017 indledte vi et samarbejde med C&B, der er et helhedsorienteret system til sagsbehandling af ejendomme. Resultatet er blevet en integrering, hvor ejendomsmæglere automatisk kan få hentet aktuelle sager op på deres skærme og få dem vist flot og professionelt.

Ondisplay hos Amazing Jewelry:

Følg linket og læs om, hvordan Ondisplay bruges hos Amazing Jewelry til styring af lyd såvel som billeder på skærme. 
https://ondisplay.dk/c/cases/amazing-jewelry
 

Tilbage står der blot tilbage at ønske alle en rigtig god sommer - may the weather be with you!

Tilbage til oversigten

Del denne nyhed

bubblemedia