Shoppingcenteret Sillebroen i Frederikssund

D. 15/02 2017

Ondisplay og TK Development har indgået en aftale om installation og drift af 20 infoskærme i shoppingcenteret Sillebroen i Frederikssund.

Skærmene er strategisk placeret rundt i centret og har til formål at informere og guide de besøgende.

Planen er at bruge infoskærme til meget mere end blot at reklamere for centerets butikker; skærmene skal være med til at skabe en god shoppingoplevelse og bidrage til en helhedsorienteret service ved bl.a. at informere om parkeringsregler i centeret, events og de varierede åbningstider for centrets specialbutikker.

Visse skærme, f.eks. dem ved biografen, er indstillet til at være tændt længere tid end resten, så de også om aftenen kan vise relevant info til gæsterne.

For at skabe opmærksomhed omkring de nyligt installerede skærme kørte Sillebroen hele december konkurrancen "Find nissen" på skærmene. Centerets gæster skulle finde ud af, hvor mange skærme rundt om i centeret, der viste nissen og deltage i en lodtrækning med deres svar. Hvor mange og hvilke skærme nissen blev vist på varierede fra dag til dag.

Skærmene hænger fra loftet i grupper af 2 med en afspiller, der styrer begge skærme. Denne løsning, med 10 afspillere der styrer 20 skærme, betyder, at driftsomkostninger bliver halveret.

Ondisplay har store ekspertise i infoskærme til indkøbscentre uanset om det er til udendørs eller indendørs brug. Alle skærme, uanset type eller størrelse, kan uden installering af program eller app styres med vores software fra en hvilken som helst PC eller mobilenhed med internetforbindelse.

Skift til Ondisplay og let arbejdet med dine infoskærme. Ring til os allerede i dag og få råd, vejledning og et godt tilbud.

 

 nyheder/sillebroen/sillebroen-2016---002-kopier.png

nyheder/sillebroen/sillebroen-2016---026-kopier.png

nyheder/sillebroen/sillebroen-2016---024-kopier.png

nyheder/sillebroen/sillebroen-2016---041-kopier.png

Tilbage til oversigten

Del denne nyhed

bubblemedia