nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fire gange om året en mail med nyheder om, hvad der rør sig i systemet og hos Ondisplay
Jul 2020

Så er vi med indgangen til december måned begyndt nedtællingen til juleaften. Tiden er nu inde til at lade duften af gran og clementiner blande sig med den liflige odeur af de nybagte vanillekranse, mens hænderne bliver varmet på et varmt krus gløgg, og ørerne bliver forkælet med julesange sunget af Frank Sinatra. Virkeligheden er måske nærmere hyper aktive børn og 1.000 ting, der skal nås inden den 24., men så er tingene trods Covid-19, som de plejer.

Læs mere
Nyhedsbrev efteråret 2020

Efterårets vinde rusker ikke for alvor i træerne endnu, men det er da ikke til at komme udenom, at det er blevet køligere, og at sandalerne snart skal pakkes væk.

Læs mere
Nyhedsbrev sommer 2020

Alting grønnes og springer ud, nu når vi skal ud i det blå kun med klipklapper på here in the summer of 2020.
Selvom der måske endnu er langt mellem de milde sommeraftener tilbragt på terrassen, kan man godt blive glad for, at der nu står ”sommer” i kalenderen.

Læs mere
Nyhedsbrev julen 2019

Vi ønsker alle en fornøjelig og stressfri december, en hyggelig og ikke fedende jul samt et lykkebringende og tømmermændsfrit nytår!

Læs mere
Go’ sommer

Go’ sommer I ønskes alle en dejlig sommer med gang i hjulene og vind i sejlene! D. 09/06 2020 Har

Læs mere
Forårs nyhedsbrev

Der er efterhånden gået et par måneder siden vi sidst udgav et nyhedsbrev. Men det betyder bestemt ikke, at udviklingen i Ondisplay-teamet er gået i stå. Vi arbejder hele tiden med nye projekter, og i dette nyhedsbrev vil vi gerne præsentere jer for nogle af dem.

Læs mere
December Nyhedsbrev G’jul

2018 – Et godt år for Ondisplay!
Ondisplay vokser! Vi har i dag aktive playere både i Danmark og i udlandet. Ja du vil sågar finde vores playere i Canada, Barcelona, Réunion og på Mauritius!

Læs mere