InStore TV eller infoskærme til detailhandlen

Instore TV blev fra den spæde begyndelse i USA introduceret som en ny mediekanal primært i detailforretninger.
Erfaringer har vist, at kombinerer man egne budskaber med informationer udefra, som eksempelvis korte TV spots, vejrudsigt og især lokale nyheder giver det blikfang og fastholder kundens interesse, hvilket skaber større effekt.

Ondisplay er et informationssystem til distribution og visning af reklamer, nyheder, film og andre informationer på skærme placeret i butikken.

Systemet er udviklet til at håndtere flere skærme og opbygget, så du selv kan administrere, hvilket indhold der vises hvor og hvornår. Ondisplay står selvfølgelig til rådighed, når det kommer til både support og vejledning.

Med informationssystemet fra Ondisplay kan du målrette kommunikationen til netop den målgruppe, du ønsker. Uanset om det handler om information, vejledning eller salg, har du med Ondisplay et fleksibelt og let tilgængeligt system, der kan henvende sig til både specifikke kundegrupper og eksempelvis medarbejdere.

Hos Ondisplay leverer vi færdige informationsløsninger. Vi er med fra den første planlægning og projektstyring til skærme og playere til design og produktion af indhold på skærmen. Vi er eksperter i infoskærme og butiksindretning, og ved lige præcis, hvad der virker, når det handler om kommunikation i købsøjeblikket.

anvendelser/instore-tv.jpg

Kasselinje skærme hos Super Brugsen Kerteminde og kategoriskærme hos MaxiZoo


nyheder/vibycentret/viby-torv07-kopier.png

Viby center - indgang til parkeringspladsen

nyheder/vibycentret/viby-torv28-kopier.png

Viby Torv - Hovedindgang til indkøbscentret

 

Disse benytter sig allerede af Ondisplay

bubblemedia