Infoskærme

Styr dine infoskærme med Ondisplay

Ondisplay er software til styring af indholdet på infoskærme via internettet, hvilket gør det nemt og hurtigt at administrere og distribuere et medie. Via vores administrationsside kan du uploade eller oprette indhold og planlægge, hvad der skal vises hvor og hvornår.

Med Ondisplay kan du også hente indhold fra interne eller eksterne systemer og på den måde altid vise relevante og opdaterede informationer.

Hvad kan Ondisplay bruges til?

Ondisplay kan håndtere indendørs infoskærme, udendørs infostandere, touchskærme, infotavler og reklameskærme/Instore TV.


anvendelser/infoskaerm.jpg

Skærme har mange navne.

Skærme, der er opsat inde i en bygning, og viser informationer, bliver tit kald infoskærme, men der er også mange, der kalder dem for infotavler eller infopaneler.

Skærme, der hænger i en butik, og viser tilbud og annoncer, kaldes reklameskærme, og systemet kendes som Instore TV.

anvendelser/instore-tv.jpg

I fagtermer kaldes de store skærme langs vejene for pyloner, men de er også kendt som digitale reklamesøjler, digitale skilte, infostandere eller bare store skærme.

anvendelser/store-skaerme.jpg

Vi kalder Ondisplay for et Digitalt Skiltnings system. Det er en dansk oversættelse af Digital Signage, der grundlæggende fortæller, at systemet handler om, at der laves et digitalt indhold, der sendes over nettet til de digitale skærme, hvor det vises.

Ondisplay kan også sættes til at hente eksisterende data fra andre systemer og vise dem på dine skærme. Derfor kan man også kalde Ondisplay for et infosystem eller informations system.

Hvordan virker Ondisplay?

Administrationssystem

Med Ondisplay administrerer du indhold, planlægning af visninger samt vedligeholdelse og overvågning af de tilsluttede afspillere fra en computer, en tablet eller en mobiltelefon. Al kommunikation sker via internettet eller virksomhedens intranet. Du skal blot logge på en webadresse med dit brugernavn og adgangskode.

Skærme

Dine skærme styres af en indbygget PC med internetforbindelse, hvor vi har installeret Ondisplay.
PCen spiller det indhold, der er planlagt til visning, og sørger selv for at hente kommende visninger.

anvendelser/750-installationsskema-2015.png

 

bubblemedia