Digital Reception

En digital reception hjælper både dit firma og dine gæster

Besøg vores nye website, receptionsstander.dk -dedikeret til Ondisplays digital reception

 

En digital reception minimerer omkostninger og reducerer ventetiden for dine gæster uden at gå på kompromis med serviceniveauet. Den digitale receptionist tager imod kunder såvel som andre besøgende og guider dem i den rigtige retning med blot få klik på skærmen.

Når receptionen ikke er i brug, kan den bruges som infoskærm og byde gæster velkommen, vise firmaets produkter og cases, informere om dagens møder osv. Kombinationen mellem generel information på infoskærmen og den interaktive touchskærm, giver mange muligheder for forskelligartet kommunikation med dine gæster

Vi tilbyder tilpassede løsninger skræddersyet specielt til din virksomhed.

  • Medarbejdere kan notificeres om fremmødte gæster via mail og sms.
  • Wayfinding gør det nemt for besøgende at finde vej til den ønskede destination, uanset om det er medarbejdere, lokaler eller øvrige interessepunkter.
  • Udprint af nummer/kvittering til besøgende.
  • Nummersystemer.
  • Udprint af gæstekort og registrering af gæster.
  • Parkeringstilladelser.
  • Godkendelse af procedurer o.l. for gæster.

Receptionssystemet fra Ondisplay har et brugervenligt design, der gør det let for dine gæster at navigere rundt. Vi tilpasser designet til din virksomhed og hjælper dig sikkert i hus med dit projekt.

 

Wayfinding

Indendørs vejvisning gør det nemt for besøgende at finde vej til medarbejdere, mødelokaler eller andre interessepunkter.

Systemet egner sig til mellemstore virksomheder og kontorfællesskaber, der måske ikke har en receptionist, men stadig vil sikre sig, at deres gæster kommer godt frem.

Ved at søge efter et interessepunkt på skærmen, kommer et billede frem med en guide til, hvordan du kommer hen til din ønskede destination. Ved at indtaste dit telefonnummer får du tilsendt billedet og guiden til din telefon, så du har kortet lige ved hånden. 

 

Wayfinding hos Innovatorium - Herning

Tilkald medarbejder hos Columbus IT

 

bubblemedia