Prøv det!

Gratis prøveversion af Ondisplay.

Her kan du, helt gratis, afprøve vores software i 30 dage og på egen hånd opleve, hvor nemt det er at vise indhold på dine infoskærme. Demoversionen er som udgangspunkt visning på fuld skærm, men ønsker du din skærm opdelt i flere felter, så giv os blot et kald, når du har installeret softwaren. 

Ved at følge vores vejledning her på siden, kan du se, hvordan man uploader de filer, der skal vises, og hvordan man planlægger visning af bestemte filer på bestemte tidspunkter via vores bookingsystem.

Du kan med din adgang til systemet få føling med og forståelse af den let tilgængelige brugerflade.

Ønsker du den fulde oplevelse, kan du installere prøveversionen af softwaren. Ved at installere vores afspiller på din computer og lave din skærm til en infoskærm eller på en dedikeret computer og skærm, er du med det samme i gang med at distribuere informationer via din infoskærm.

Opret dig som bruger af Ondisplay

Når du opretter dig som bruger af Ondisplay, får du dit egen login til systemet og mulighed for at uploade medier, oprette spillelister og planlægge visninger. Du får ligeledes adgang til værktøjer til styring og overvågning af dine infoskærme. 


Når du er oprettet som bruger, er det også her, du kan tilknytte din installerede afspiller, så du kan administrere den fra systemet.

Kom godt i gang

1. Gå til siden: https://mit.ondisplay.dk/ og tryk på "Opret en ny konto"  

selvregistrering/001.png


2. Indtast dine brugeroplysninger. Du vil efterfølgende modtage en mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding via et link.

selvregistrering/002---indtast-brugerdata.png


3. Du har nu modtaget en e-mail fra Ondisplay på den mailkonto, du angav.  Bekræft din tilmelding via linket i din mail.

selvregistrering/003---bekraeftelse.png


4. Brugernavn og adgangskode. Du får nu endnu en e-mail fra Ondisplay med dit brugernavn og adgangskode. Nu kan du logge ind og begynde at uploade medier, oprette spillelister og bookinger. Du kan også tilknytte en afspiller (skærm), og så har du din første infoskærm.

selvregistrering/004---succes-og-log-in.png


5. Du er logget på. Nu kan du prøve Ondisplay gratis i 30 dage ved bl.a. at uploade medier, oprette playlister og planlægge visninger via bookinger.

selvregistrering/005---opret-medier-og-visninger.png 

Klik ind på vores video-vejledninger for at se, hvordan du uploader mediefiler, opretter spillelister og planlægger dine visninger via bookinger.

bubblemedia