Billedredigering

Har du brug for et billedredigeringsprogram til at lave billeder til dine Ondisplay infoskærme, så se nedenfor. Her finder du programmer, som du kan hente og installere på din computer, så du kan redigere billeder.

Gratis programmer som du kan hente og installere på din computer

Paint.net  |  Picasa  |  GIMP

Billeredigering online Har du ikke mulighed for at hente og installere et program på din computer, kan du altid bruge en online tjeneste til at redigere/beskære dine billeder

Sumopaint.com  |  Pixlr.com  |  pixenate.com

Er du i tvivl så ring til os, så vi kan finde det program, der passer bedst til dig og dine infotavler.