Hent videoer fra Youtube

Du kan vise YouTube videoer med Ondisplay

Du kan hente videoer fra YouTube og vise dem på dine Ondisplay infoskærme.

1. Hent og installer programet "VDownloader" fra http://vdownloader.com/

2. Find den relevante video på YouTube, klik på "Del" og kopier linket

3. Åbn "VDownloader" og kopier linket i feltet øverst til venstre "Video URL"

4. Tryk på "Download" og vælg en mappe, hvor du kan gemme filen. Når programmet er færdigt med redigering, har du en .mp4 videofil, som du kan uploade til Ondisplay.

God fornøjelse!