Fjern strømspare funktionen på Samsung skærme

Hvis dine skærme er slukkede om morgenen, kan det skyldes, at strømspare indstillingerne forhindrer dem i at tænde automatisk.

Følg denne vejledning for at slå strømspare indstillingerne fra. Indstillingerne kan være foskellige alt efter skærmens mærke eller model, men de fleste minder meget om den, vi viser her.

1. Tag fjernbetjeningen og tryk på Menu tasten. Find OnScreen Display menu og valg Screen Protection.

Under Auto Protection Time skal du vælge Off.

2. Tilbage i hovedmenuen vælg System > Time > Sleep Timer. Sæt sleep timer til OFF

3. Gå tilbage til System og vælg Power Control. Funktionen Auto Power On skal indstilles til OFF

4. Gå tilbage til System og vælg Eco Solution > Energy Saving skal indstilles til OFF