Vælg et layout

Skabelon 1 - Fuldskærm

Dine budskaber fylder hele skærmen og vises dermed i maksimal størrelse. Vedligholsen er let, da du kun har en størrelse til dine medier.

Skabelon 2 - 2 felter

Dette layout giver dig mulighed for at vise meddelser eller nyheder i den nederste del skærmen. Alt fra dine egne tekster til RSS feeds fra nyhedsudbyder kan vises her.

Skabelon 3 - 3 felter

Med en tredelt skærm kan du vise en velkomsthilsen, dit virksomhedslogo, dato og tid eller andre faste, relevante oplysninger i toppen af skærmen.

Skabelon 4 - 4 felter

Dette layout tager udgangspunkt i et felt i 4/3-format, hvor du kan vise dine budskaber. Feltet i venstre kan eksempelvis bruges  til info, der hentes automatisk fra eksterne systemer. Du har 2 felter til at vise forskellige budskaber.

Skabelon 5 - 5 felter

Dette layout tager udgangspunkt i et felt i 4/3-format, hvor du kan vise dine budskaber. Felterne i venstre kan bruges til info der hentes automatisk fra eksterne systemer eller til at vise dine egne budskaber eller billeder.

Du har 3 felter til rådighed til forskellige type budskaber.