Videovejledninger

Herunder kan du se en række videoer om, hvordan du arbejder med Ondisplay. Du kan også besøg vores YouTube kanal.

Ondisplays Quick Guide

Ondisplay kan bruges på mange måde. I denne guide viser vi den nemmeste måde at bruge Ondisplay til at få vist dine budskaber på dine infoskærme.

Log på Ondisplay

Her kan du se, hvordan du logger på Ondisplay. Du har brug for en URL samt dit brugernavn og adgangskode.

Du kan også se her, hvordan du ændrer din adgangskode.

Hvordan viser du medier på dine infoskærme

For at vise indhold på dine infoskærme skal du huske disse tre trin:
1- Upload dine medier til Ondisplay
2- Opret en playliste, der indeholder de medier, du gerne vil vise
3. Book playlisten, d.v.s. bestem hvor playlisten skal vises og i hvilket tidsrum.

Upload filer til Ondisplays mediekartotek

For at vise indhold på dine skærme, skal du først uploade dem til dit Ondisplay mediekartotek. Se i denne video, hvordan du uploader medier til Ondisplay. Du kan uploade både billeder og videoer.

Upload PowerPoint, Word, Excel og PDF dokumenter

Upload powerpoint, word, excel og PDF dokumenter til dine infoskærme med Ondisplay.

Ondisplays mediekartotek

I denne video ser vi nærmere på mediekartoteket.

Playlister

Medier, der skal vises på dine skærme, skal altid sættes ind i en playliste.
Playlister er en samling af mediefiler, der spilles efter hinanden. Du kan blande billeder og videoer i dine  playlister, og du kan have så mange mediefiler, som du ønsker i en playliste. Du kan oprette så mange playlister som du skulle have brug for.

Bookinger

For at kunne vise dine medier, skal de som sagt være lagt ind i en playliste og denne playlist skal være booket.
Når du booker en playliste, bestemmer du hvornår og i hvilket tidsrum, den skal vises.

Lysavis

I denne video kan du se, hvordan du skriver beskeder i lysavisen

Infoboards

Se hvordan du nemt og hurtigt kreerer og viser budskaber på dine infoskærme.