Vis YouTube videoer

Hent en video fra YouTube ved at trykke på "Download"-knappen som vist på billedet

Vælg det kvalitet du gerne vil hente videoen i

Når du trykker på det valgte kvalitet, går hentning i gang. Videoen bliver lagt i mappen "overførsler", eller eventuelt selvvalgt mappe angivet til at hente filer.

Ved at trykke på pilen kan du gå direkte til den mappe, hvor videoen er blevet lagt.

Når du har hentet videoen til din computer, oplader du den til ondisplay på almindelig vis.