Udendørsskærme

Få nemt dit budskab ud til alle forbipasserende med Ondisplay

Hos os kan du vælge kun at købe software, at købe software og en dedikeret afspiller
eller du kan købe hele pakken inklusive skærme.

Udendørsskærme af forskellig art er ikke længere et sjældent syn. Udendørsstandere og -skærme bruges i større og større grad til at reklamere for og informere omkring arrangementer og produkter i såvel privat regi som i det offentlige rum.

Skærme til udendørs brug har en meget høj lysstyrke, så dine budskaber kan ses i selv klart solskin. Du kan vælge enten at hænge skærmen på en mur o.l., eller du kan vælge en pylon, så du på den måde kan rykke budskabet tættere på dem, det er tiltænkt. Hvis budskabet henvender sig til gående, er en LED bagrundsbelyst LCD skærm i et kabinet en god og prisbevidst løsning. Skal budskabet derimod ses over længere afstande og/eller blive vist ud mod en vej med kørende biler, anbefaler vi som oftest en LED-skærm.

Skærme med LED består af dioder, der sidder med afstand, og de som oftest brugte LED-skærme er derfor ikke beregnet til billeder med stor detaljerigdom men derimod til mere simple og let forståelige budskaber.

Hos Ondisplay har vi stor erfaring med at bruge vores software til skærme med LED såvel som LCD og skærme ude såvel som inde. Således kan vi også lave en samlet løsning, hvor I får forenet jeres udendørsskærme, digitale receptioner og indendørsskærme på en samlet platform.

For at læse mere om vores software så tryk her.