December Nyhedsbrev G'jul

2018 – Et godt år for Ondisplay!

D. 20/12 2018

2018 - Et godt år for Ondisplay!

Ondisplay vokser! Vi har i dag aktive playere både i Danmark og i udlandet. Ja du vil sågar finde vores playere i Canada, Barcelona, Réunion og på Mauritius!

Ind med det nye og på gensyn til det ”gamle”

Vi har sagt på gensyn til et kendt ansigt og taget imod et nyt. Malene har for en kort stund skiftet kontorlivet ud med bleskiftningen, og d. 3. december sagde vi goddag til et nyt ansigt i huset, Bakki.

Ondisplay blev godkendt som læreplads og i den forbindelse har vi taget imod vores elev Bakki Daoudi. Bakki er it-supporter elev og skal de næste halvandet års tid være en del af Ondisplay teamet.

SmartUpload hitter hos vores kunder!

Vi har i årets løb introduceret nye funktioner og skærmopsætninger i Ondisplay systemet. Som en del af vores Ondisplay system har vi tilføjet SmartUpload. SmartUpload er et kæmpe hit hos de kunder der allerede i dag bruger funktionen.

Smart Upload giver brugerne mulighed for at sende billeder eller anden data fra deres smartphones til en mailadresse hvorefter de automatisk bliver uploadet til en playliste og vist på skærmen kort tid efter.

Funktionen bruges i dag til blandt andet visning af dagens billeder, billeder fra receptioner, personalefester og andre store og små arrangementer i virksomhederne.

Digital reception

Den seneste tid har der fra kunderne været særlig opmærksomhed på vores digitale receptioner. Her i Ondisplay mener vi at en digital reception både hjælper dit firma med at spare en masse ressourcer og reducerer ventetiden for dine gæster uden at gå på kompromis med serviceniveauet.

 

Læs mere på ondisplay.dk/en Digitale Receptioner

Det var alt for denne gang, vi takker for et super godt år og ser frem til endnu flere år sammen.

Vi ønsker alle vores kunder en glædelig jul

og et lykkebringende nytår til alle