Download vejledninger

Med vores vejledninger kan du trin for trin lære at lægge medier op, arbejde med infoboards, booke playlister og meget mere.

Guide til at deaktivere strømbesparelse / autosluk

Udgangspunktet her er en LG skærm, så det kan godt se lidt anderledes ud på andre skærme.
NB Hvis Ondisplay styrer, hvornår skærmen skal tænde og slukke, må du IKKE manuelt slukke for skærmen.

Tryk på knappen ”Settings” på fjernbetjeningen og vælg ”Billede”.

Deaktiver ”Strømbesparelse” ved at sætte indstillingen på ”Off” eller ”Sluk”.

”Strømbesparelse” kan også hedde ”Energibesparelse”

Tryk igen på “Settings”, men vælg ”Ur” i stedet for ”billede”.

Deaktiver her alt, der har med automatisk slukning at gøre som ”Automatisk lukning” og ”Automatisk standby”

Flere guides