download Vejledninger

Download vejledninger til infoskærme og Ondisplays software nedenfor

Læs her vores skriftlige vejledninger til infoskærme og brugen af vores software.

Lær alt om at uploade mediefiler, planlægge bookinger og oprette playlister i nedenstående afsnit.

Hjælp til selvhjælp

Her på siden kan du finde vejledninger om infoskærme og om, hvordan du bruger Ondisplay software. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores support, men hvis du hellere selv vil finde svaret på et spørgsmål, er dette siden. Du kan også læse op på de forskellige muligheder i systemet, eller du kan læse op på, hvordan du mere generelt bruger systemet. Her på siden er alt om brugen af infoboards, hvordan du booker playlister vejledning til, hvordan du trin for trin lægger medier op og meget mere.
Hvis du foretrækker videovejledninger i stedet for læsning af dokumenter, kan du trykke her

Guide til at deaktivere strømbesparelse / autosluk

Udgangspunktet her er en LG skærm, så det kan godt se lidt anderledes ud på andre skærme.
NB Hvis Ondisplay styrer, hvornår skærmen skal tænde og slukke, må du IKKE manuelt slukke for skærmen.

Tryk på knappen ”Settings” på fjernbetjeningen og vælg ”Billede”.

Deaktiver ”Strømbesparelse” ved at sætte indstillingen på ”Off” eller ”Sluk”.

”Strømbesparelse” kan også hedde ”Energibesparelse”

Tryk igen på “Settings”, men vælg ”Ur” i stedet for ”billede”.

Deaktiver her alt, der har med automatisk slukning at gøre som ”Automatisk lukning” og ”Automatisk standby”

Flere guides

Vejledninger til infoskærme og brugen af Ondisplay software. Vores quickguide er en vejledning til, hvordan du hurtigt og simpelt uploader medier til dine skærme. Hvis du vil læse mere om mulighederne og fleksibiliteten i systemet, så er den udvidede brugermanual den rette til dig. Her kan du læse alt om oprettelse af playlister til booking med forskellige prioriteter og i faste tidsintervaller. I vores guide til infoboard kan du læse om, hvordan du arbejder med at oprette medier ud fra de faste skabeloner, der ligger i systemet.