nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fire gange om året en mail med nyheder om, hvad der rør sig i systemet og hos Ondisplay
Nyhedsbrev sommer 2024

Med snarlig sommerferie følger sommerfester og andre hyggelige ting på arbejdet såvel som i privatlivet, så vi har det alle travlt men godt.

Læs mere
Nyhedsbrev forår 2024

Den sidste del af vinteren har endelig sluppet sit tag. Det er slut med is på ruderne af bilen, og fuglene fløjter én på vej om morgenen. Konfirmationstiden er ved at være slut, og om få øjeblikke bliver de glade generte konfirmander afløst af numse-blottende øl-bundende studenter i udsmykkede vogne. Så ved man, at det er sommer i lille Danmark!

Læs mere
Nyhedsbrev vinter 2023

På kontoret her i Skanderborg er udsigten desværre ikke længere hvid. Heldigvis er kaffen varm og kunderne søde, så på trods af, at det er tiden for aflyste busser og mindre fremkommelige veje er det stadig med godt humør og nissehuen kækt på sned, at vi kommer ind på kontoret.

Læs mere
Nyhedsbrev vinter 2022

Selvom vejret i skrivende stund minder en smule mere om ”efterår” end om ”vinter”, så er det lige, hvad det er; vinter.

Læs mere
Nyhedsbrev efteråret 2022

Så kom efteråret igen snigende.

Skoven falmer trindt om land alt imens marken bliver mejet og høet høstet. De gyldne farver og sensommerbrisen fylder hjertet med vemodig musik med tanke på de sidste aftenener med rosé på terrassen og bare tæer i græsset.

Læs mere
Nyhedsbrev sommer 2022

Det er sommer…
…det er sol, og det er dejligt! Havehynderne er allerede blevet godt brugt, og den første røde næse har været vist frem i al sin glinsende glans. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og med den planer om lange sommeraftener på terrassen med rosé og is. Inden vi kommer så langt, vil vi dog gerne her fra Ondisplay fortælle lidt om, hvad vi har gået og fiflet med de sidste par måneder.

Læs mere
Forår 2022

Foråret er over os, og selvom solcremen endnu ikke er en fast del af taskens indhold, når vi skal ud af døren, er den gule eftertragtede skive da begyndt at titte frem på himlen og varme den frosne vinternæse en smule. Forårsblomsterne nikker med hovederne, og knopperne hænger store og sprængfarlige på træerne.

Læs mere
Jul 2021

Sneen daler ikke i skrivende stund stille og hvid mod jorden, men den kolde næse fortæller, at der trods
alt står ”vinter” i kalenderen. Julepynten har sneget sig frem fra gemmerne, og gløgg og æbleskiver har
fundet tilbage til sine vante pladser i køkkenet. Nu er det tid til hygge med familie og venner!

Læs mere

Vores kunder siger: