Nyhedsbrev sommer 2024

Sommeren er i fuld gang, og vi håber, at I alle nyder den.

D. 05/07 2024

Vekselvarme...

… forbindes generelt med padder, krybdyr, fisk og hvirvelløse dyr, men man kan godt slå et slag for, at ordet ligeså forbindes med den typiske danske sommer. Den ene dag åbner man alle vinduerne på kontoret for blot at skrue op for varmen og tage den tykke trøje på den næste dag. Men igen, sådan er den danske sommer, og vi elsker den jo uagtet dens lunefulde humør.

Humøret her på kontoret...

… fejler derimod ikke noget. Med snarlig sommerferie følger sommerfester og andre hyggelige ting på arbejdet såvel som i privatlivet, så vi har det alle travlt men godt. Sten tilbringer det meste af tiden ude af huset, hvor han besøger potentielle nye kunder, monterer hardware, ser på spændende nye skærmløsninger på AV-messer o.l.

Infoboard-skabelon til fødselsdage...

… er nu lagt ud til alle. Med den kan du hurtigt lave en flot hilsen udformet som et kort på jeres skærme til dine kollegaer.

Der er mulighed for at indsætte et billede af fødselaren, vælge mellem hånd- og maskinskrift, skifte baggrund og fra-/tilvælge flag, guirlander, gaver samt svævende balloner.

Med den nye skabelon er det nemt at skabe liv på skærmen.

Til vores engelske brugere,...

… der nok alligevel ikke læser dette nyhedsbrev, kan det fortælles, at Claus og Simone har haft gang i at få flere funktioner under vores infoboards oversat til engelsk, så det i fremtiden er nemmere for de ikke dansktalende at bruge de forskellige skabeloner, når de går ind på den engelske udgave af siden.

Til ”gamle” kunder med nye brugere...

.. kan det tit betale sig at få et brugerkursus. De brugere, der i sin tid har været med til at starte systemet op, har sat det op efter deres logik. Når de efterfølgende har oplært nye brugere og måske overgivet ansvaret helt, så er der med garanti gået informationer om mulighederne i systemet tabt, og de nye brugere skal manøvre rundt på en brugerflade, hvor den daglige brug er designet til andres tankegang.

Her står vi til rådighed ganske kvit og frit, så vi kan få givet kurser til brugerne og evt. få lavet om i strukturen omkring arbejdsgangene i systemet, så den følger de nye brugeres logik. Det kan lette arbejdet enormt for brugerne, og det kan absolut kun anbefales at tage fat i os.

Til vores engelske brugere,...

… der nok alligevel ikke læser dette nyhedsbrev, kan det fortælles, at Claus og Simone har haft gang i at få flere funktioner under vores infoboards oversat til engelsk, så det i fremtiden er nemmere for de ikke dansktalende at bruge de forskellige skabeloner, når de går ind på den engelske udgave af siden.

Sommerferie...

… skal vi jo alle have på et tidspunkt. Vi holder ikke lukket i løbet af sommerferien, så der vil i vores åbningstider altid være nogen at få fat på. Det er dog en rigtig god idé, hvis du ringer til vores hovednummer eller opretter supportsager i vores supportsystem i stedet for at tage kontakt direkte til medarbejderne her i firmaet, hvis du vil være garanteret respons før efter tre uger.

Og med de ord vil vi ønske jer alle en rigtig dejlig, varm og tør sommer med fantastiske oplevelser!