KORTE Nyheder

Små opdateringer på livet hos Ondisplay

Korte nyheder om infoskærme, vores software og firmaet som helhed. Læse om, hvad der sker af små og store ting hos Ondisplay mellem udgivelsen af årets fire nyhedsbreve.

2024

24. Juni

Åbningstider i sommerferien

Vi holder ikke lukket i løbet af sommerferien, så der vil i vores åbningstider altid være nogen at få fat på.

Det er dog en rigtig god idé, hvis du ringer til vores hovednummer eller opretter supportsager i vores supportsystem.

Mandag-torsdag: 8-16

Fredag: 8-15

12. Juni

Engelske oversættelser

Til vores engelske brugere kan det fortælles, at Claus og Simone har haft gang i at få flere funktioner under vores infoboards oversat til engelsk, så det i fremtiden er nemmere for de ikke dansktalende at bruge de forskellige skabeloner, når de går ind på den engelske udgave af siden.

Ikke alle er i skrivende stund lige godt oversat, men de sidste følger snarest.

8. maj

Forårsrengøring af din Ondisplay-løsning

Flere af vores kunder har i løbet af foråret kontaktet os med henblik på en større oprydning i deres skærm set-up. De har fået skiftet udtryk på skærmene med mere tidssvarende skærm-opdelinger, har fået ryddet ud i brugere, der er blevet opdateret logoer og farvekoder og hvad de ellers har haft behov for.

Det er ganske gratis at få os til at give skærmene et løft, og det er langt hen ad vejen en hyggelig opgave for os. Det giver os en tæt dialog med kunden i den anden ende, hvilket giver os muligheden for at holde fingeren på pulsen og styrke relationen.

19. april

Øg aktiviteten på skærmene

En af vores kunder har en alternativ metode i brug, for at få de lokale redaktører på banen i forhold til at lægge indhold op ude i de forskellige butikker.

Der er blevet sat en konkurrence med lækre præmier op internt, og den butik, der i løbet af konkurrencens løbetid har lagt det flotteste/mest kreative opslag op på sin skærm, har vundet. Vi har bistået ved at hjælpe med at skrive indhold og udlevere guides til opstart af konkurrencen, og nu vi er halvvejs, sender vi nogle eksempler på, hvordan man nemt kan lave flotte og professionelt udseende medier ved at bruge vores infoboardskabeloner.

Held og lykke til alle deltagerne!

12. marts

Player med mobil-data

Det har længe været muligt at få en player SIM-kort, men vi har nu færdigtestet en ny player og snakket med en ny udbyder af mobil-data, så du nu kan køre din player udenom jeres internet i huset, uden at det koster særlig meget ekstra.

Denne opsætning er f.eks. relevant steder, hvor nettet er lukket, eller hvor der er dårligt wifi.

18. januar

Ny integration med KMD

En af ”vores” kommuner er ved at skifte deres hal- og ressource-styringssystem til KMD Booking. I den forbindelse ønskede de fortsat at få deres halbookinger o.l. vist på de skærme, de har hængende i deres haller.

Derfor har vi nu gjort det muligt for både dem og andre, da vores udvikler har sørget for, at Ondisplay nu kan få adgang til data fra KMD og efterfølgende vise det på vores kunders skærme.

Fortsat og hurtig udvikling af systemet i tæt kontakt med vores kunder er blot én af fordelene ved at have udviklet systemet inhouse!

2023

24. December

GLÆDELIG JUL OG RIGTIG GODT NYTÅR!

22. December

Din player kan have problemer med at afspille en film, der er i for høj opløsning. Der er nu mulighed for, at du kan trancode din film direkte herinde, så den fylder mindre.

Når du har uploadet din film, så tryk ”Medier”, tryk ”Søg”, tryk på ”Oprettet” to gange, hvorved du får dine seneste medier op og tryk på blyanten ud for din video. Tryk nu på ”Transcode” nederst. Vi anbefaler, at du under ”Size” vælger ”HD 720 p” (stadig dobbelt så god kvalitet som en DVD). Tryk nu ”Transcode” og vent; der kan godt gå både 10 og 15 minutter, før der står, at den er færdig. Læg nu din trancodede film i en playliste, og du er færdig. Filen har samme navn som før efterfulgt af ”(Transcoded)”.

14. november

Ny infoboardskabelon

Vi kan lide at gøre det nemmere for vores kunder. Vores infoboards gør det nemt at skabe medier til skærmene, der ser professionelle ud, uden du behøver være den store grafiker. Der ligger forskellige skabeloner med bl.a. animationer, op- og nedtælling, tabeller osv., og der er just kommet nye til samlingen..

Sløret baggrund: Skabelonen er faktisk ikke ny. Vi har blot puttet en ekstra mulighed ind i vores standard-skabelon. Du kan nu vælge at sløre et baggrundsbillede, så det fremstår som et vandmærke, hvorved teksten kommer tydeligere til udtryk.

1. oktober

Ny infoboardskabelon

Endnu en ny infoboard-skabelon har set dagens lys. Denne gang er der tale om en skabelon med QR-kode.

Når du tilføjer en mailadresse, laver skabelonen automatisk en QR-kode og indsætter den i skabelonen. Der er desuden mulighed for at skrive lidt tekst og ændre på tekst- og baggrundsfarve.

15. september

Dobbeltsidet skærm

Vi har just leveret vores første dobbeltsidede skærm til en kunde. Skærmen er optimal til brug i et vindue, da skærmsiden udad har hele 3000 nits, hvorved dit budskab brænder igennem selv i fuldt dagslys.

Med den dobbeltsidede skærm slipper du for at have en kedelig bagside, og du kan om ønsket differentiere dine budskaber på de to sider.

30. august

Messe: Danish Security Fair

Vi har i dag deltaget i vores første messe med sikkerhed som tema. Baggrunden for vores deltagelse er vores integration med sikkerhedssystemer, hvor vores kunder kan bruge vores skærme til både info- og reklameskærme samt visning af overvågning.

Skærmen kan opdeles som ønsket, men den bagvedliggende idé er, at hovedparten af skærmen bruges til relevant information, mens der på et mindre felt kører visning fra butikkens videoovervågning.

Løsningen kører allerede hos en kunde, og de har set en markant nedgang i antallet af butikstyverier, efter de fik sat denne løsning op.

7. juni

Twitter ændrer deres vilkår

Twitter har ændret i deres vilkår, hvorved vi ikke længere kan vise tweets på skærmene.

Det er muligt, at der bliver lukket op for adgangen igen, men i skrivende stund er det desværre ikke muligt at vise tweets.

Hvis du før har haft visning fra Twitter, kan du kontakte vores support for at høre, hvilke andre muligheder, du kan gøre brug af.

18. april

Visning af animeret GIF

Hvis du ønsker at vise en animeret GIF, er det nemmest at bruge infoboards. Hvis du bruger skabelonen "Infoboardskabelon til visning af et enkelt billede", så holder din GIF størrelsen og formatet, men alle skabelonerne kan bruges.

Alternativt kan du konvertere din GIF til en film. Hvis du googler "GIF to MP4", finder du gratis programmer, hvor du hurtigt kan konvertere din GIF online.

13. januar

Magnus stopper

Magnus´ tid hos Ondisplay er desværre slut. Han blev i december måned færdig med sin svendeprøve, og han har afsluttet hele uddannelsen med bravour.

Hans flotte resultat blev fejret med en aften ude med alskens godter til halsen, og gode grin for at styrke mavemusklerne.

Vi kommer til at savne ham på både det faglige og det menneskelige plan og fremadrettet må vores kunder slå sig til tåls med at få os andre i røret, når der er behov for support.

2022

11. november

Projektstyring på infoskærmen

Hvis du ønsker at bruge din skærm til styring af projekter, kan det enten gøres i et kalendersystem, der opdateres automatisk på dine skærme, eller i eksempelvis et Excel-ark.

Vores udvikler har lavet et program, der kan uploade dit ændrede Excel-ark til din skærm automatisk, når du kører programmet. Når en medarbejder har rettet i filen og trykket gem, skal personen efterfølgende blot dobbeltklikke på på et ikon, hvorefter filen uploades til systemet og vises på dine skærme.

Alternativt kan man sætte filen til automatisk at blive uploadet f.eks. hvert 15. minut, hvorved alle gemte rettelser automatisk uploades uden dobbeltklik på ikonet.

20. oktober

Sortering af infoboardskabeloner

I forbindelse med at vi har lavet nye responsive infoboards, har vi tilføjet muligheden for, at man kan sortere i infoboardskabelonerne, når man opretter et nyt. De nye skabeloner er designet til at fungere på alle feltstørrelser, hvilket skabelonerne af ældre dato ikke kan.

Vi har just tilføjet et ekstra tag, ”Udgået”, så man på den måde kan se, hvilke skabeloner, der er af den ældre type. Skabelonerne mærket ”Udgået” er ikke slettet, men vi arbejder os hen mod, at alle kommer til at bruge de nye skabeloner, så de gamle kan udfases. De nye skabeloner er mærket ”Højtider”, ”Standard” og ”Specialiserede”.

12. september

Chom stopper

Fredag d. 30/9 må vi desværre sige farvel til vores gode kollega Chom. Til gengæld har vi allerede nu budt vores nye tekniske grafiker, Simone, velkommen.

Simone har tidligere arbejdet med spiludvikling, bl.a. programmering og 3D-modellering, samt fremstilling af grafisk materiale til promovering af virksomheder og produkter.

Vi kommer uden tvivl til at savne Choms gode humør og kreativitet, men vi ser frem til en masse besøg ledsaget af lækre kager!

24. august

Player på Wifi med app

Vi har nu gjort det muligt for dig at få din player (standard) på Wifi. Hvor du tidligere skulle tilslutte mus og tastatur til playeren for at få den på Wifi, kan du nu komme på med den gratis app BerryLan.

Når du åbner app´en, dukker din player og de tilgængelige netværk op. Når du har indtastet din Wifi-kode, vil du kunne se, at playeren nu er på nettet.

Det er nemt at komme i gang, og hvis signalstyrken ikke er den bedste, kan det lette jobbet med at få playeren på løbende gevaldigt!

29. juli

Visning af iCal-filer

Vi har længe kunnet hente og vise kalendere fra f.eks. Google og Office. I stedet for at fortsætte med at lave integrationer af de enkeltstående kalendersystemer, har vi i stedet gjort det muligt for Ondisplay-systemet at læse en iCal-fil.

I praksis betyder det, at alle de kalendersystemer, der kan eksportere i iCal-formatet, som f.eks. Apples egen kalender, kan blive vist.

Ergo er der nu en rigtig stor chance for, at vi kan vise din kalender uden problemer og forudgående udviklingsarbejde.

26. april

Vi har tænkt ud af Boxen – nyt produkt udviklet af Ondisplay

Da corona lukkede landet ned, og der blev en kende mere stille på telefonen end ellers, besluttede vi os hos Ondisplay for at bruge ventetiden på at udvikle et helt nyt produkt. Der er tale om en elektronisk billedramme, hvor venner og familie kan uploade billeder via mail. Flere bedsteforældre til ansatte her i firmaet har allerede systemet kørende, og vi skulle hilse og sige, at de er SÅ glade for det!
Læs mere her: BilledBox - Digital billedramme med automatisk upload af billeder

4. april

Animeret infoboard til påske

Så er det snart påske! Hvis du ønsker lidt liv på din skærm, kan du med fordel lave et opslag med vores animerede infoboard til påske. Her kommer en sød hare ind over skærmen og smider påskeæg, og i baggrunden kan du skrive en påskehilsen til kunder og kollegaer i huset.

22. februar

Infoboardskabelon til fastelavn

Så er det snart fastelavn! Ved at bruge skabelonerne under ”Infoboards” i Ondisplays system, kan du hurtigt lave opslag til dine skærme, der ser flotte og professionelle ud.

25. januar

Magnus er midlertidigt væk

Magnus er tilbage på skolebænken. Vi, der nu skal overtage hans arbejdsopgaver, sidder allerede nu og glæder os til, at han vender tilbage igen 6/4.

De næste 52 arbejdsdage vil hans tilstedeværelse være savnet!

2021

28. oktober

Infoboardskabelon til LED-skærme

For en måneds tid siden udgav vi en infoboardskabelon til LED-skærme. Her kan du bl.a. udskifte baggrundsbillede-/farve og tekststørrelse og -farve. Der er fokus på de korte budskaber i stor format til de store skærme i lav opløsning.

Planen er, at der løbende vil komme flere skabeloner til LED-skærme i infoboards til f.eks. jul, med op- og nedtælling osv.

6. Oktober

Samme formater på lodrette og vandrette skærme

Med Ondisplay er det nemt at få medier ud til mange skærme på én gang. Skærminddelingerne vist her er et eksempel på, hvordan man, ved at udnytte pladsen forskelligt på en lodret og vandret skærm, kan beholde formatet på felterne.

På den måde vil dine medier lavet til dine vandrette skærme også passe perfekt til dine lodrette skærme.

22. September

Årets 12/12-tur

Så har hele Ondisplay været på årets ”12/12”-tur. Vanen tro brugte vi tiden på at diskutere de ting, som vi ikke har tid til i hverdagen, og aftenen blev brugt på god mad og sjove oplevelser.

I år fandt vi morderen ved et besøg i et Escaperoom, og vi dyrkede øl-yoga. Heldigvis afspejler vores kroppes fleksibilitet IKKE vores fleksibilitet i vores arbejde!

19. juni

Infoboardskabelon med tabel

I rækken af vores nye infoboards kan nu tilføjes et med mulighed for at arbejde med tabeller.

Du kan indsætte tekst over og under tabellen, ændre farve på kolonner, rækker, tekst og baggrund eller indsætte et baggrundsbillede.

Infoboardet med tabel kan bruges til f.eks. ferieplanlægning, projektstyring, dagens menu etc.

12. maj

Få dine skærme vist på din computer

Se indholdet blive afspillet på din skærm: Hvis du trykker på "afspillere", kan du til hver en tid trykke på ikonet ude til højre og få screenshots af din skærm.

Nu har du med en nyere afspiller også fået mulighed for at trykke på et afspillerikon, efter du har trykket på skærmikonet til højre. Herefter downloades din visning på skærmen, og du kan se alt, der bliver afspillet ude på din skærm.

14. april

Magnus på skolebænken

I mandags forlod vores fantastiske supporter os for en stund. De næste 2,5 måned er Magnus på skolebænken, og vi må klare supporten selv.

Han har kun været hos os i tre måneder, men vi har uden tvivl vænnet os til at have ham hos os! Vi glæder os allerede til, at han kommer tilbage..

23. marts

Endnu en skabelon til infoboards har forladt trykken.

Vores nye påskeskabelon har dalende blomster og en sød påskehare, der hopper omkring og lægger påskeæg. Du kan fravælge de små animationer, og skabelonen passer til alle størrelser felter.

18. februar

Montering fra morgenstunden.

Fire nye skærme til Kvickly i Odder og en meget tidlig køretur for vores montør! 😄

17. februar

Ondisplay "as a service"

Sten introducerede i dag vores nye løsning med infoskærme og software as a service til en ejer at to pizzariaer.

Da Sten forklarede ejeren, at han hurtigt kunne rette i sine priser på menukortet og fast have tidsaktuelle tilbud kørende i løbet af dagen, blev han interesseret. Da Sten fortalte, at han ikke skulle op med et stort startbeløb, men slap med en fast lav ydelse hver måned, blev han rigtig interesseret! 😃

13. Januar

Flere infoboardskabeloner

Så kom der endnu et infoboard til samlingen, der gør det nemt for vores kunder at lægge medier op med et ensartet og professionelt udtryk.

Det næste infoboard er allerede i ”trykken”; temaet her er ”sorte katte og udklædning”.

19. Januar

Ny IT-support elev

Så kan vi her hos Ondisplay byde velkommen til Magnus, vores nye IT-support elev.

Han startede officielt i torsdags, men er i skrivende stund stadig dybt optaget af at lære systemet så godt at kende, at han kan give eksperthjælp på supporten. Derfor går der stadig lidt tid, før I får hans røst at høre, hvis I ringer og skal have hjælp.


Det er en lidt anderledes opstart, Magnus har fået. Al oplæring foregår online og lige så gjorde velkomsten til firmaet.

Vi glæder os i den grad til at snakke med ham over en rolig frokost og lære ham ordenligt at kende. Så kan han også stille og roligt blive introduceret for alle vores små særheder – kontrakten er underskrevet og fælden er klappet!

13. Januar

Skabelon til optælling

Lige før jul lagde vi et infoboard op klar til brug med op- og nedtælling, hvor vi viste, hvordan nedtællingen kunne bruges.

Optællingen skal da ikke snydes, så her kommer et eksempel på, hvordan du kan bruge det til f.eks. at lave et flot medie, der tæller op fra sidste arbejdsskade. Infoboardet har mange muligheder med f.eks. indsæt af baggrundsbillede, valg af antallet af bokse (år, måneder, uger etc.) og en masse forskellige farvevalg.

4. Januar

Farvel til Bakki

Velkommen tilbage på pinden!

Vi sagde i slutningen af 2020 farvel til Bakki, der nåede at være her lidt over 2 år. Ham kommer vi til at savne!

Heldigvis når hans stol ikke at blive kold, for om knap 14 dage kan vi byde velkommen til vores nye IT-support elev, Magnus. Vi ser frem til at lære ham at kende og introducere ham for omverdenen!

2020

22. december

Ny skabelon til infoboards med nedtælling

Det mest oplagte først:
Vi håber, I alle får en dejlig jul, får slappet af og ladet op i dagene efter og kommer godt ind i det nye år!

Her på falderebet kan vi fortælle, at at vi just har lavet et nyt infoboard med op- og nedtælling. Kan f.eks. bruges til at tælle ned til jul, en kort nedtælling, eller til at tælle op fra sidste arbejdsskade på arbejdspladsen, forhåbentlig en noget længere optælling.
Det er nemt at have med at gøre og designe flot, så du kan hurtigt få det til at se top professionelt ud på din skærm!

8. december

Skabelon til jul

En smule julehygge på kontoret er det da blevet til!

Vi har også designet et infoboard, du kan bruge her i julemåneden, hvor du bl.a. kan til- og fravælge dalende snefnug og en slædekørende julemand. Så er det nemt at gøre kontoret klar til jul!

1. December

Gertrud Sand udebliver

Så har vi ramt december, og det er tid til julepynt, æbleskiver og gløgg.
Grundet situationen med Covid-19 mødes vi kun på kontoret hver 14. dag, og det er da også helt underligt at gå ind i julemåneden uden at opleve Ondisplays egen Gertrud Sand i form af vores grafiker Chom slå sig løs med julepynt på alle flader, hængende fra loftet og på billeder og videoer på alle vores skærme.
Så i år må vi nøjes med et billede fra sidste år, og blot glæde os til, at vi snart skal mødes på kontoret igen!
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få vores nyhedsbrev tilsendt på mail 4 gange om året.