Nyhedsbrev forår 2024

Tegn på sommer i Danmark

D. 28/05 2024

Tegn på sommer i Danmark

Den sidste del af vinteren har endelig sluppet sit tag. Det er slut med is på ruderne af bilen, og fuglene fløjter én på vej om morgenen. Konfirmationstiden er ved at være slut, og om få øjeblikke bliver de glade generte konfirmander afløst af numse-blottende øl-bundende studenter i udsmykkede vogne. Så ved man, at det er sommer i lille Danmark!

Forårsrengøring...

… er ikke kun noget, der foregår ude i de små danske hjem. Flere af vores kunder har i løbet af foråret kontaktet os med henblik på en større oprydning i deres skærm set-up. Flere, både små og store virksomheder, har fået skiftet udtryk på skærmene med mere tidssvarende skærm-opdelinger, de har fået ryddet ud i brugere, der er blevet opdateret logoer og farvekoder og hvad de ellers har haft behov for. Det er ganske gratis at få os til at give skærmene et løft, og det er langt hen ad vejen en hyggelig opgave for os. Det giver os en tæt dialog med kunden i den anden ende, hvilket giver os muligheden for at holde fingeren på pulsen og styrke relationen.

Også i det offentlige sker der ændringer....

… og denne gang førte det et ønske om en ny integration med sig. En af ”vores” kommuner er ved at skifte til KMD (tidligere kommunedata). I den forbindelse ønskede de fortsat at få deres halbookinger o.l. vist på de skærme, de har hængende i deres haller. Derfor har vi nu gjort det muligt for både dem og andre, da vores udvikler har sørget for, at Ondisplay nu kan få adgang til data fra KMD og efterfølgende vise det på vores kunders skærme. Fortsat og hurtig udvikling af systemet i tæt kontakt med vores kunder er blot én af fordelene ved at have udviklet systemet inhouse!

Alternative metoder...

… har en af vores kunder taget i brug for at få de lokale redaktører på banen i forhold til at lægge indhold op ude i de forskellige butikker. Der er blevet sat en konkurrence med lækre præmier op internt, og den butik, der i løbet af konkurrencens løbetid har lagt det flotteste/mest kreative opslag op på sin skærm, har vundet. Vi har bistået ved at hjælpe med at skrive indhold og udlevere guides til opstart af konkurrencen, og nu vi er halvvejs, sender vi nogle eksempler på, hvordan man nemt kan lave flotte og professionelt udseende medier ved at bruge vores infoboardskabeloner. Held og lykke til alle deltagerne!

 

Det var alt for denne gang.

Vi ønsker alle et fortsat dejligt forår med et stort behov for solcreme!