Forebyg butikstyveri

Nedsæt antallet af butikstyverier

Kombiner diskret visning fra din overvågning med relevante tilbud og informationer på dine infoskærme. Forebyg butikstyveri og skab mersalg med en samlet løsning.

Forebyg butikstyveri

I en artikel fra TV2 fra d. 15. august 2023 kan man læse, at der er sket en stigning på 64 % i antallet af butikstyverier på kun halvandet år. Det er en kedelig tendens på mange planer; ikke mindst fordi det koster butikkerne utroligt mange penge. Som på alle andre områder er det billigere at forebygge end at behandle. Det er her, at Ondisplay kommer ind i billedet.

I samarbejde med en kunde har vi udviklet en løsning, hvor de i alle deres mange butikker har fået hængt skærme op i nøje udvalgte afdelinger. Skærmene har vi inddelt, så de enkelte butikker i et stort felt viser reklamer for forskellige produkter. I et mindre felt vises aktuelle nyheder og i et sidste lille felt viser live-billeder fra deres overvågning. Billedet med overvågning er tilpas lille til, at man ikke kan se, hvem der er på billedet, men det viser tydeligt, at der er kameraer i butikken. Ved at supplere overvågningsbillederne med relevante tilbud, nyheder, informationer osv. bliver fokus taget fra, at det blot handler om overvågningen.

Vores kunde har ikke en eneste gang modtaget negativ feedback fra deres kunder, der føler sig beklemt ved at se, at de bliver filmet. Samtid kunne butikkerne se en markant nedgang i antallet af butikstyverier, og de har sidenhen end ikke overvejet at udskifte deres set-up. Bl.a. fordi de i længden sparer mange penge på at fokusere på den præventive løsning. Der er færre tyverier, mindre administration og de slipper for at miste kunder, der ikke vender tilbage til butikken, fordi de er blevet taget for at ”glemme” at betale for deres varer.

Rent praktisk fungerer det sådan, at vi har integreret Ondisplay med Milestone, men på samme måde kan vi også bygge det op med andre sikkerhedssystemer. Alternativt kan der blot bruges et webkamera. Systemet er fleksibelt, og vi hjælper dig med at få det hele til at se flot og professionelt ud. Administrationen er nem og kan helt eller delvist automatiseres.

Sten Mathiesen​

Kontakt Sten for et uforpligtende møde

Sten Mathiesen er Ondisplays salgschef. Med fokus på dine unikke behov vejleder han dig hele vejen til den bedste løsning. 

Kontakt ham for et uforpligtende møde hvor I kan snakke om, hvilke behov netop dit firma har.