Dobbeltsidet skærm

Målret budskaber inden- og udenfor butikken.

Som noget nyt kan vi hos Ondisplay præsentere en dobbeltsidet skærm, der er beregnet til at hænge i et vindue og vise medier både indad og udad.

Altid optimalt lys

Det revolutionerende ved den dobbeltsidede skærm er, at, i modsætning til andre dobbeltskærme, der har to sider med enten høj eller lav lysstyrke, så har denne skærm en side med høj lysstyrke og en side med lav lyststyrke. På den måde kan du, når skærmen hænger i et vindue, bruge den optimalt til visning af budskaber både ind i lokalet og ud til forbipasserende. Begge skærme kører sammen på en enkelt afspiller, men vi kan lave en opsætning der gør, at du stadig kan differentiere indholdet på de to sider.

Med den nye dobbeltskærm slipper du derved for at have en skærm i vinduet, der giver en kedelig bagside ind i butikken, der grundlæggende er spild af plads.

Klart budskab

Med de tilpassede lysstyrker kommer dine budskaber tydeligt ud til de forbipasserende selv i sollys, og du kan målrette dine budskaber direkte til både mulige kunder indenfor og udenfor butikken, hvilket giver en unik og dynamisk kommunikation.

Med Ondisplays software får du et system, der er nemt at administrere. Den intuitive brugerflade gør det let for dig at planlægge indhold og visninger langt ud i fremtiden, hvilket giver en enestående fleksibilitet; og det uanset om du har en eller mange skærme, og hvor i verden de hænger.

 

Sten Mathiesen​

Kontakt Sten for et uforpligtende møde

Sten Mathiesen er Ondisplays salgschef. Med fokus på dine unikke behov vejleder han dig hele vejen til den bedste løsning. 

Kontakt ham for et uforpligtende møde hvor I kan snakke om, hvilke behov netop dit firma har.