Videovejledninger

Herunder kan du se en række videovejledninger om, hvordan du arbejder med Ondisplay

Hvis du foretrækker at se og/eller lytte til vores vejledninger fremfor at læse dem, kan du her finde et bredt udsnit af videovejledninger til infoskærme installeret med Ondisplay software.

Du er også velkommen til at besøge vores YouTube-kanal.

Log på Ondisplay

Her kan du se, hvordan du med den tilsendte URL, dit brugernavn og din adgangskode får adgang til systemet.

Ligeledes kan du her se, hvordan du ændrer din adgangskode.

Ondisplays Quick Guide

Ondisplay er et fleksibelt system med mange muligheder. Skal det blot være nemt og hurtigt at få et medie op på skærmen, så se med her.

Upload medier til din skærm

En af flere videovejledninger om infoskærme og upload af medier. Se hvordan du uploader medier til skærm uanset om der er tale om billeder, videoer, PDF eller Word dokumenter, Powerpoint o.l

Playlister

Når du skal vise dine medier på skærmen, skal de altid ind i en playliste. Playlisterne bruges til sortering og samling af dine medier. Medierne i en playliste afspilles på skift efter hinanden. Du kan blande forskellige medietyper, f.eks. videoer og billeder, og du kan oprette så mange playlister, du ønsker. 

 

OBS. Du behøver ikke arbejde med oprettelsen og bookingen af playlister selv. Vi kan sætte det op, så det bliver så nemt som vist i quickguiden øverst.

Bookinger

For at dine playlister ved hvornår og hvor de skal vise medierne, skal playlisterne bookes. Bookingsystemet er den del, der giver dig størst fleksibilitet i Ondisplay. Her er der bl.a. mulighed for at give en playliste forrang i et bestemt tidsrum, sætte gentagelser på for afspilning, f.eks. hver fredag mellem 8 og 10 osv.

OBS. Du behøver ikke arbejde med playlister og bookinger. Vi kan sætte det op, så det bliver så nemt som vist i quickguiden øverst.

Infoboards

Infoboards er Ondisplays mulighed for at arbejde direkte i systemet uden at skulle uploade filer til mediekartoteket. Se her hvordan du hurtigt og nemt kreerer budskaber til dine skærme med infoboards.

Lysavis

Her viser vi, hvordan du skriver beskeder i din lysavis. Lysavisen er den løbetekst, der, hvis du har valgt det, løber i bunden af din skærm.

Ondisplays mediekartotek

I denne video ser vi nærmere på mediekartoteket.