Om Ondisplay

Ondisplay er et softwarehus med speciale i kommunikation og webbaserede systemer.

Vi har været med i udviklingen af software til styring af alle former for info- og reklameskærme siden den spæde start, og har nu en produktserie med fokus på brugervenlighed, kvalitet og fleksibilitet.

Systemet er designet til at gøre arbejdet med infoskærme overskueligt for slutbrugeren i en travl hverdag uden at gå på kompromis med det professionelle udtryk.

Vi råder over en erfaren medarbejderstab med kompetencer inden for softwareudvikling, kommunikation, projektledelse, drift og multimediedesign.

Virksomheden blev etableret den 1. januar 2000 i Aarhus. D. 1. maj 2017 flyttede vi til vores nuværende adresse på Danmarksvej i Skanderborg, hvor du til hver en tid er velkommen til en snak og en kop kaffe.

Værdier

Ordentlighed

  • Gennemsigtighed: Vores kunder og samarbejdspartnere ved hvad de får, og hvad det koster.
  • Fair forretning: Følelsen af at have gjort en god forretning skal være fremtrædende hos alle involverede parter.
  • Kommunikation: Kommunikationen skal være klar, tydelig og ærlig. Vi er troværdige, og vi holder, hvad vi lover.

Mennesket

  • Kunden: Ondisplay udvikler software med brugeren i centrum. Med fokus på kunderelationen følger vi markedet tæt.
  • Medarbejderne: Gennem medindflydelse, ansvar og sociale tiltag internt i firmaet skaber Ondisplay grundlag for medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde og engagerer sig i firmaet.

Produktet

  • Specialisering: Ondisplay er og skal fortsat være et specialiseret produkt med optimale løsninger. Både kunder og Ondisplay selv skal være tilfredse med resultaterne og udviklingen.

  • Udvikling: Systemet skal fortsat udvikles i tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skal lytte til aktuelle behov og arbejde på både at forbedre og forny os.

  • Nemt og fleksibelt: Ondisplay skal være for alle. Systemet skal til alle tider kunne differentieres og skaleres, så det kan anvendes både af den daglige administrator af mange skærme og den lejlighedsvise bruger af en enkelt skærm.

Holdet bag Ondisplay

sten
SALGSCHEF
Sten Mathiesen

Sten Mathiesen er Ondisplays salgschef. Med stor erfaring inden for digital kommunikation vejleder han dig til den bedste løsning med fokus på dine unikke behov.

Malene konsulent Ondisplay
KONSULENT
Malene Eilers

Malene er firmaets blæksprutte, der har fingrene med i alt fra projektstyring og undervisning til udformning af tekster og fakturering.

Simone_Com
Grafiker
Simone Mikkelsen

Simone optimerer det visuelle udtryk på dine infoskærme med professionelle opsætninger.

Hun kan også hjælpe dine budskaber godt på vej ved at lave f.eks. billeder og spots.

Claus udvikler
UDVIKLING AF SOFTWARE
Claus Holst

Claus er ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af Ondisplay infosystemet.
Når nogen får en spændende idé til ny funktionalitet, er det Claus, der får det til at fungere.

Presse

Kontakt Simone Mikkelsen hvis du har brug for billeder med infoskærme og inspiration til, hvordan de kan anvendes.

Herunder kan du hente vores logo i forskellige formater:

Vores produkter

Ondisplay har, udover infoskærmsløsninger og receptionsstandere til virksomheder, udviklet “BilledBox”, der henvender sig til det private marked. Fælles for produkterne er, at de alle er softwarebaserede kommunikationsløsninger. Det er på dette felt, vi er eksperter, og det er her, vi udmærker os.

Ondisplay er software til alle former for infoskærme. Det kan bruges til nem styring af en enkelt skærm eller til fleksibel styring af flere skærme. Systemet er webbaseret, og du kan derved tilgå dine skærme fra både computer, mobil og tablet uanset hvor i verden, du befinder dig.
Det næste produkt der fulgte, var vores receptionssystem. Udviklingen af produktet skete efter henvendelser fra nye og eksisterende kunder til infoskærme, der ønskede sig netop et systemet til hidkald af medarbejdere, print af gæstekort etc.
Sidste skud på stammen er vores software til BilledBox. Elementer af systemet genbruges fra det oprindelige software til infoskærme, men en del nytænkning skulle der også til; især fordi det er vores første produkt rettet mod private og ikke virksomheder.