Infoskærm

Hav altid opdateret infoskærm med software fra Ondisplay

En infoskærm bruges ofte til budskaber stilet mod ansatte og besøgende. I indgangspartiet kan du eksempelvis vise nyttig information om dagens møder og retningslinjer for sikkerheden, og du kan reklamere for virksomheden og dennes produkter. Infoskærme i eksempelvis kantinen kan køre med intern information, ugens menu, fødselsdage, nyheder etc.

Brugen af en infoskærm

Informationsskærme, eller i daglig tale blot kaldet en infoskærm, er skærme brugt til at videreformidle et budskab. Man kunne også kalde dem for nutidens opslagstavler. Til forskel fra de traditionelle opslagstavler kan du med Ondisplay nemt få din digitale skærmløsning til at se præsentabel ud, da den automatisk rydder op, når opslag er forældede. Du kan planlægge visninger langt ud i fremtiden og uploade de fleste former for filer. I det hele taget er det nemt at få den til at fremstå professionel og opdateret. 

Nogle af vores kunder har deres infotavler rettet mod den interne kommunikation i husets kantine eller gangarealer. Andre igen henvender sig til gæster og kunder udefra med skærme i venteområder og indgangspartier. 

Dine skærme til info kan inddeles i det antal felter, du ønsker. Så kan du på en og samme tid sige velkommen til den nye medarbejder, vise menuen i kantinen og kalenderen med dagens møder. Du kan ligeledes vise dagens nyheder, og hvornår de lokale busser og tog kører. På hvert felt kan der køre så mange budskaber efter hinanden, som ønsket. Således kan du blande ugens salgsresultater med nedtællingen til årets julefrokost.

Saml dine skærme hos os

Vores software er skabt af vores egne udviklere og er designet til at fungere til både en eller mange skærme. Softwaren er ligeledes designet til alle slags skærme både ude og inde. Således kan vi lave en samlet løsning, hvor I får samlet jeres udendørsskærme, digitale receptioner og indendørsskærme på en samlet platform. Med Ondisplays software har du et godt overblik over selv mange skærme fordelt på flere lokationer, og vi hjælper dig med en opsætning, der er nem at styre. Dine medier kan sendes direkte ud på flere skærme på én gang, og vi har flere løsninger til, hvordan de automatisk kan forblive opdaterede.

Hos Ondisplay kan du få software til din infoskærm med eller uden køb af selve skærmen.