Infoskærme

Sørg for at dine budskaber er relevante og opdaterede med software fra Ondisplay

Hos Ondisplay kan du vælge kun at købe software, at købe software og en dedikeret afspiller
eller du kan købe hele pakken inklusive skærme.

Informationsskærme, eller i daglig tale blot kaldet infoskærme, er skærme brugt til at videreformidle et budskab. Man kunne også kalde dem for nutidens opslagstavler. Til forskel fra de traditionelle opslagstavler kan du med Ondisplay nemt få din digitale skærmløsning til at se præsentabel ud, du kan sørge for at den automatisk rydder op, når opslag er forældede, du kan planlægge visning langt ud i fremtiden og bare i det hele taget få den til at fremstå professionel og altid være opdateret. 

Dine infotavler kan være rettet mod den interne kommunikation eller mod gæster og kunder udefra. Med Ondisplays software har du et godt overblik over selv mange skærme fordelt på flere lokationer, og vi hjælper dig med en opsætning, der er nemt at styre.

Dine skærme til info kan inddeles i det antal felter, du ønsker, så du på en og samme tid kan sige velkommen til den nye medarbejder, vise menuen i kantinen, vise kalenderen med dagens møder, vise dagens nyheder og hvornår de lokale busser og tog kører. På hvert felt kan der ligeledes køre så mange budskaber efter hinanden som ønsket, så du på den måde kan blande ugens salgsresultater med nedtællingen til årets julefrokost.

Om dine skærme hænger indendørs eller udendørs er i princippet underordnet, når det kommer til brugen af Ondisplay software. Således kan vi lave en samlet løsning, hvor I får samlet jeres udendørsskærme, digitale receptioner og indendørsskærme på en samlet platform.

Læs mere om vores software her