Skærminddelinger

Find inspiration til skærminddelinger og generel brug af din skærm her

De fleste skærme kan hænge både vandret og lodret, hvilket giver mange muligheder i forhold til, både hvor de skal hænge, og hvordan de skal være inddelt. Nedenfor kan du se eksempler på skærminddelinger på både horinsontalt og vertikalt ophængte skærme.

Når du spekulerer i inddeling af din skærm, er det en god idé at tage udgangspunkt i, hvad det enkelt felt skal bruges til. Ønsker du f.eks. at vise film i 16:9 format og dokumenter i lodret format med meget tekst, starter vi med at lave de to felter og ser, hvad der efterfølgende er tilbage af plads. Du er meget velkommen til at kontakte os til en snak om, hvorvidt du får mest ud af en lodret eller vandret ophængt skærm i forhold til, hvad du ønsker at bruge den til.

Skærminddelinger vandret

I bund og grund kan der være lige det antal felter på din skærm, som du ønsker. Du skal blot huske, at des flere felter der er, des flere felter skal man huske at opdatere med relevant materiale. Da alle felter kan køre flere medier (billeder, dokumenter, videoer etc.) i loop, vil det som oftest være at foretrække fremfor alt for mange små felter. Nogle felter kan man desuden lade om selv at opdatere ved f.eks. at have vejret, TV2 News, kalender eller rejseplanen kørende. 

Nedenfor er vist eksempler på, hvordan en skærmdeling kan se ud, men i sidste ende er det dit behov, der er er afgørende for, hvordan det er bedst at inddele skærmen.

Skærminddelinger lodret

Som skrevet ovenfor er det skærmens formål, der er afgørende for, hvor mange felter den i sidste ende skal deles ind i. En lodret skærm giver andre muligheder end en vandret, hvilket du kan lade dig inspirere af nedenfor.

Download PDF

Download vandret PDF

Vandrette eksempler på, hvordan en skærmdeling kan se ud.

Download lodret PDF

Lodrette eksempler på, hvordan en skærmdeling kan se ud.