skærminspiration

Anderledes infoskærme til de specielle projekter

Nedenfor viser vi et lille udvalg af, hvordan skærme også kan se ud. De anderledes infoskærme, der er lidt ud over det sædvanlige.

At skærme kan være andet end de gængse 49″ skærme, som vi ser mange steder, ved de fleste. Efterhånden som efterspørgslen på skærme stiger, og ønsker og krav bliver større, dukker der flere skærme op, der ikke kan betegnes som værende traditionelle. Et eksempel er de anderledes infoskærme, som de fleste har set på de tyske rastepladser. Her er skærmen integreret i spejlet, hvilket giver en anden effekt, end man er vant til.
Mulighederne inden for anderledes infoskærme er mange, og der vil fortløbende blive arbejdet videre i den alsidige retning. Bl.a. fordi fordelene i at have skærme bliver opdaget af flere, hvorved nye ønsker til skærmenes kunnen opstår.

Videovæg

En videovæg er effekten man får, når flere skærme sættes helt tæt sammen, så de danner en enkelt skærm. Der findes skærme og beslag designet specielt til denne brug, da den enkelte skærms bezel (kant) gerne skal være ekstra tynd. Samtidig skal de specielle beslag sørge for, at skærmene kommer til at hænge fuldstændig lige og tæt.

Effekten af en videovæg kan være storslående. Her er virkelig mulighed for at arbejde med knivskarpe billeder og film, der kan ses over store afstande. Med Ondisplay kan du stadig dele det store skærmbillede op i mindre felter, også på tværs af de enkelte skærme. På den måde opstår spændende effekter og nye muligheder for brug af skærmvæggen.

Transparent OLED

En anden form for anderledes infoskærme på markedet, er transparente skærme. Disse bruges eksempelvis i butiksvinduer, hvor det er en fordel, at kunderne kan se produkter o.l. bag skærmen. I en udstillingshal eller andre lokaler kan gennemsigtige skærme være med til at skabe et let og lyst udtryk, da de ikke skærmer for udsynet.

Spændende skærm. Gennemsigtig med touch.
Spændende skærme til inspiration

INDOOR LED

Indendørs LED-skærme bruges som oftest i meget store rum, f.eks. i butikscentre, hvor man skal ramme mange mennesker over større afstande med et tydeligt budskab. Afstanden mellem dioderne på de forskellige LED-skærme varierer, så du også kan bruge denne type skærm, selvom folk kommer helt tæt på den.
Som vist nedenfor findes indendørs LED-skærme i flere designs, der er lavet til at give forskellige oplevelser og muligheder for brugeren. Den buede skærm giver eksempelvis en utrolig 3-D fornemmelse, når man står tæt på den, mens skærme, der “knækker” rundt om et hjørne, kan give en form for “Mona Lisa”-effekt, hvor man føler, budskabet følger en.

Inspiration af skærme
Inspiration af skærme
Inspiration spændende skærme

Aflange skærme

Ikke alle steder kan det lade sig gøre at hænge skærme op i traditionelt 16:9 format. Det f.eks. værende sig gældende over butikker, på hyldeforkanter, på stolper eller langs loftet. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde skærme, der kan passe ind. Der findes skærme til både inden- og udendørs brug, der er designet netop til at passe ind steder, hvor der ikke er plads til en skærm i de gængse formater.

Inspiration af skærme
Spændende skærm aflangt format