Prøv infoskærme gratis

Prøv Ondisplay software til infoskærme gratis

Prøv infoskærme gratis ved at downloade en gratis prøveversion af vores software i 30 dage hvorefter du på egen hånd kan opleve, hvor nemt det er at vise indhold på dine infoskærme

Demoversionen af vores software er som udgangspunkt visning på fuld skærm, men ønsker du din skærm opdelt i flere felter, så giv os blot et kald, når du har installeret softwaren.

Prøv infoskærme med Ondisplay software ved at følge vores vejledning her på siden hvor du kan se, hvordan man uploader de filer, der skal vises, og hvordan man planlægger visning af bestemte filer på bestemte tidspunkter via vores bookingsystem.

Når du opretter dig som bruger, kan du med din adgang til systemet få føling med den let tilgængelige brugerflade.

Hvis du efterfølgende installerer prøveversionen af softwaren på din PC og tilknytter computeren via din brugeradgang, kan du ligeså prøve hele testsystemet ved at lægge medier op og se, hvor nemt det er at distribuere informationer via din skærm.

Vær opmærksom på at du ved oprettelse af bruger accepterer, at Ondisplay må kontakte dig.

Selvom installationen af softwaren kun åbner op for en prøveversion, vil vi meget gerne hjælpe dig godt i gang.

Vores system har en stor fleksibilitet med mange muligheder, hvilket vi gerne vil forklare lidt om. Vi kan gøre det helt simpelt og nemt for dig eller åbne op for en masse muligheder med alskens faciliteter og gøre det mere avanceret, men det kræver, vi ved, hvad dit behov er. I bund og grund kan du med blot fem klik få medier op på dine skærme, men det kræver oftest, vi fortæller dig hvordan, så tøv derfor ikke med at ringe til os.

Kom godt i gang trin for trin

Opret dig som bruger af Ondisplay

Når du opretter dig som bruger, kan du med din adgang til Ondisplay uploade medier, oprette spillelister og planlægge visninger. Du får ligeledes adgang til værktøjer til styring og overvågning af dine infoskærme, hvis du tilknytter en sådan. 

Når du er oprettet som bruger, er det også her, du kan tilknytte din installerede afspiller, så du kan administrere den fra systemet.

Hent og installer Ondisplay på en PC med Windows

Prøv infoskærme med vores software på PC med Windows. Du skal være oprettet som bruger af Ondisplay for at kunne installere vores software. Din pc skal desuden have et Windows operativsystem.

Tilknyt en dedikeret afspiller til din infoskærm

Prøv infoskærme med vores software på en dedikeret afspiller. Når du har installeret Ondisplay software på en dedikeret afspiller, er det eneste du skal gøre, at tilknytte den til din bruger.

Tilknyt din PC som afspiller

For at kunne tilknytte en Ondisplay afspiller til din arbejdsstation skal du være oprettet som bruger af Ondisplay og have installeret Ondisplay software på din PC med Windows.

Tilknyt en Raspberry PI

Guide til installation af Ondisplay software på en Raspberry PI