Menukort på skærme

Få en færdig løsning. Vi designer dit menukort, retter løbende priser og menuen, sætter skærmen op og sørger for, at det hele kører professionelt.

Med skærme i restauranten til visning af dit menukort og tilbud har du altid opdaterede priser og menuer. Vi fører projektet helt til dørs ved at stå for alt fra opsætning af skærm til design og løbende tilretning af dit menukort på skærmene. Med Ondisplay står det hele skarpt og professionelt.

Kampagnepris

Få vist dit professionelt designede menukort på en skærm til en billig penge. Vi installerer det hele og designer dit menukort ud fra dine ønsker. Hvis du løbende vil tilføje tilbud, videoer eller beskeder på skærmen, kan det også lade sig gøre via vores intuitive og webbaserede brugersystem. Vi kan også montere skærmen, og hvis du ønsker andre skærmstørrelser eller flere skærme, finder vi også en god pris på dette. 

Digitalt menukort

Vi har her hos Ondisplay flere tilfredse kunder i restaurantionsbranchen. En del har en form for take away og bruger deres skærme i deres restaurant til at vise menukort, tilbud og anden form for reklame for deres mad.

Flere af dem har også nyheder fra f.eks. TV2 kørende, så ventetiden ikke føles så lang for deres kunder. I nogle af restauranterne sidder der skærme med høj lysstyrke i vinduerne, så de kan ramme forbipasserende med f.eks. frokosttilbud eller appetitvækkende billeder af deres mad.

Andre igen har fået hængt en skærm ud i restauranten på en dertil monteret stolpe, så kunderne ikke klumper sig sammen oppe ved disken, når de skal se, hvad de skal have.

Ondisplay software gør det nemt for dig at lægge tidsaktuelle tilbud op, så skærmene automatisk kører med f.eks. frokost-, aften- og weekendtilbud i de tidsrum, det giver mening. Det samtidig nemt at rette i priserne og/eller tilføje og slette forskellige retter på dit menukort.

Med vores nye tiltag ”as a service” slipper du for at skulle betale et større beløb i opstartsfasen i forhold til at investere i skærme, software, opsætning og grafisk arbejde. I stedet betaler du en fast lav månedlig ydelse og behøver ikke bekymre dig om din hardware – heller ikke efter garantien er udløbet.

Kontakt os allerede i dag og lad os tale om den optimale løsning i netop din restaurant.

Previous slide
Next slide
Sten Mathiesen​

Kontakt Sten for et uforpligtende møde

Sten Mathiesen er Ondisplays salgschef. Med fokus på dine unikke behov vejleder han dig hele vejen til den bedste løsning. 

Kontakt ham for et uforpligtende møde hvor I kan snakke om, hvilke behov netop dit firma har.