Skærme til din restaurant

Med Ondisplay kan du få skærme til eksempelvis din restaurant til en lav månedlig ydelse

Med vores nye tiltag ”as a service” slipper du for at skulle betale et større beløb i opstartsfasen i forhold til at investere i skærme, software, opsætning og grafisk arbejde. I stedet betaler du en fast lav månedlig ydelse og behøver ikke bekymre dig om din hardware – heller ikke efter garantien er udløbet.

Vi har her hos Ondisplay flere tilfredse kunder i restaurantionsbranchen. De har alle en form for take away og bruger deres skærme i deres restaurant til at vise menukort, tilbud og anden form for reklame for deres mad.

Flere af dem har også nyheder fra f.eks. TV2 kørende, så ventetiden ikke føles så lang for deres kunder. I nogle af restauranterne sidder der skærme med høj lysstyrke i vinduerne, så de kan ramme forbipasserende med f.eks. frokosttilbud eller appetitvækkende billeder af deres mad.

 

Andre igen har fået hængt en skærm ud i restauranten på en dertil monteret stolpe, så kunderne ikke klumper sig sammen oppe ved disken, når de skal se, hvad de skal have.

Ondisplay software gør det nemt for dig at lægge tidsaktuelle tilbud op, så skærmene automatisk kører med f.eks. frokost-, aften- og weekendtilbud i de tidsrum, det giver mening. Det bliver også pludselig nemt at rette i priserne og/eller tilføje og slette forskellige retter på dit menukort.

Kontakt os allerede i dag og lad os tale om den optimale løsning i netop din restaurant.

Tidligere
Næste
Sten Mathiesen​

Kontakt Sten for et uforpligtende møde

Sten Mathiesen er Ondisplays salgschef. Med fokus på dine unikke behov vejleder han dig hele vejen til den bedste løsning. 

Kontakt ham for et uforpligtende møde hvor I kan snakke om, hvilke behov netop dit firma har.