Nyhedsbrev efteråret 2022

Så kom efteråret igen snigende

Skoven falmer trindt om land alt imens marken bliver mejet og høet høstet. De gyldne farver og sensommerbrisen fylder hjertet med vemodig musik med tanke på de sidste aftenener med rosé på terrassen og bare tæer i græsset.

D. 19/09 2022

Vemodighed og glæde går hånd i hånd…

… her hos Ondisplay, hvor vi desværre må sige farvel til vores gode kollega Chom, men til gengæld kan byde vores nye tekniske grafiker, Simone, velkommen. Simone har tidligere arbejdet med spiludvikling, bl.a. programmering og 3D-modellering, samt fremstilling af grafisk materiale til promovering af virksomheder og produkter.

Vi kommer uden tvivl til at savne Choms gode humør og kreativitet, men vi ser frem til en masse besøg ledsaget af lækre kager!

Sommerferien har været god,…

… men det betyder heldigvis ikke, at der ikke er sket noget her hos Ondisplay. For det første har vi gjort det lettere at få vist kalendere fra forskellige systemer på skærmen ved at gøre det muligt for systemet at læse en Ical-fil. 

For det andet har vi gjort det virkelig nemt at få vores standard-playere på WIFI. Vi anbefaler en kablet netforbindelse, men det er ikke alle steder, hvor det er muligt. I stedet for at skulle koble mus og tastatur på playeren er det nu muligt at få den på med en app. 

BILLEDBOX OG FERIEBILLEDER… ​

… er et perfekt sammenfald, hvilket flere opdagede her i løbet af sommeren. Når du har taget et billede med din telefon, kan du med få klik sende det via mail direkte videre til bedsteforældrenes skærm. Vi har flere forældre/bedsteforældre sat op med en BilledBox-løsning, og vi skulle hilse og sige, at det har været en stor succes! De lidt ældre mennesker har følt sig inkluderet i familielivet, og billederne har løbende skabt grobund for gode snakke og grin på tværs af generationer.

Sommerferien er slut,…

… og dagligdagens opgaver fylder igen. Vi har just fået en bestilling på en skærm, der skal bruges som værktøj til projektstyring. Ved at skrive f.eks. tidslinje, opgaver og medarbejdere ind i et Excel-ark og derefter klikke på en lille knap uploades arket med de nye opdateringer automatisk til deres skærm. 

Andre af vores kunder bruger et kalendersystem til at styre projekter. Kalenderne har vi stylet, så visningen bliver pæn, hvorefter alle opdateringer i disse kalendere automatisk bliver hentet og vist på skærmen.

Nogle kunder bruger en enkelt skærm til projektstyring og overblik, mens andre kunder bruger flere skærme, der styres af en enkelt player. De fleste skærme er efterhånden 4K, hvorfor du kan vise selv meget og lille tekst. Vigtigst for alle er det, at rettelser og tilføjelser nemt, hurtigt og automatisk bliver vist på skærmene.

Det var alt for denne gang.

Nyd, at vejret nu i højere grad tillader, at du kan varme en kop kakao, putte en god skvæt cognac i og krølle dig sammen på sofaen under et varmt tæppe med en bog i hånden.