Nyhedsbrev Vinter 2023

Selvom vejret i skrivende stund minder en smule mere om ”efterår” end om ”vinter”, så er det lige, hvad det er; vinter.

D. 16/01 2020

vinter...

Lige nu synes den dalende sne og skøjteture på søen at have lange udsigter, men som vi ved, er der ikke noget så utilregneligt som den danske udgave af Moder Natur.

 

Vi håber, at alle er kommet vel ind i det nye år og fik nydt en lang, rolig og velfortjent juleferie i familiens, madens og snapsens tegn. Her hos Ondisplay var der stille, og den skiftende bagvagt på telefonen blev ikke ligefremt overrendt med opkald.

Før jul..

.. havde vi tilgengæld travlt! Magnus var på skole, hvor han fik afsluttet sin svendeprøve med topkarakterer. Han var tilbage for en kort bemærkning her i starten af 2023, men nu har vi desværre sagt endegyldigt farvel til ham. Han vil blive savnet for både sin store arbejdsindsats og sit gode humør. Anbefalingen for at hjælpe ham godt videre ud i det virkelige arbejdsliv var meget nem at skrive. Vi ønsker Magnus god vind i sejlene i fremtiden!

Vores ”nye” grafiker,..

… Simone, er blevet kastet hårdt og brutalt ud i at arbejde med mange forskelligartede bolde i luften her hos os. Hun sidder i skrivende stund og lægger sidste hånd på en receptionsstander til en ny kunde, hvorfra man bl.a. skal kunne tilkalde medarbejder. Hun har også arbejdet en del på nye infoboardskabeloner med f.eks. mulighed for indsættelse af QR-kode og sløring af et baggrundsbillede, så billedet fungerer ligesom et vandmærke.

Nye infoboardskabeloner ind…

… betyder gamle skabeloner ud. Vi har samlet alle de forskellige muligheder fra de tidligere skabelonversioner i et par enkelte nye versioner og efterfølgende tilføjet nye funktioner. På den måde dækker de nye skabeloner alle de tidligere versioner, selvom der kun er få standardskabeloner tilbage, der ikke er markeret som ”udgået”. Du kan med fordel begynde at bruge de nye, da de er meget mere fleksible. De gamle, der er markeret ”udgået”, er ikke blevet slettet, men på sigt vil vi lige så stille på dem udfaset, så vi kun har få skabeloner tilbage, der tilgengæld passer til alle størrelse felter og har de mange forskellig funktioner.

Grafisk design af menu hos Taco Shop…

… var en af Simones allerførste opgaver. Den nye ejer af restauranten havde travlt med ombygning, så vi lavede en aftale med ham, hvor vi stod for alt fra ophængning af skærme til design af indholdet til dem. Du kan læse mere om casen her Cases infoskærme – ondisplay.dk

Visualisering af forretningsdata..

… er en ting, som Claus har kigget en del på. Mange BI-værkstøjer er beregnet til kun at blive brugt, hvis man er logget ind i systemet, hvilket kan give problemer, når man ønsker at få vist sine data på en infoskærm. Et eksempel på et BI-værktøj, som vi kan hente data fra, er Apache Superset, da vi hoster en Apache Superset-server med tilhørende databaser hos Ondisplay. Ligeledes kan vi hente data fra Power BI.

 standardskabeloner tilbage, der ikke er markeret som ”udgået”. Du kan med fordel begynde at bruge de nye, da de er meget mere fleksible. De gamle, der er markeret ”udgået”, er ikke blevet slettet, men på sigt vil vi lige så stille på dem udfaset, så vi kun har få skabeloner tilbage, der tilgengæld passer til alle størrelse felter og har de mange forskellig funktioner.

 

 

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ellers ønsker vi hos Ondisplay dig en forrygende vinter med hygge og varme tæpper.