Nyhedsbrev efterår 2023

Ønsker jer hyggefyldte stunder med varme tæpper og dejlige efterårsspadsere.

D. 10/11 2023

Nu falmer skoven trindt om land...

…og fuglestemmen daler. Heldigvis daler aktivitetsniveauet her hos Ondisplay ikke, hvilket betyder fortsat udvikling på systemet og hyggelige timer tilbragt i varmen på kontoret med kaffe og kakao i koppen. Udenfor vinduet river blæsten i træerne og regnen prikker på ruden, men indenfor er tæernevarme og tørre.

Tørre var vores tæer også..

.. da vi i august måned deltog i messen Danish Security Fair for første gang. Vi har en løsning kørende hos en kunde, der var blevet godt trætte af butikstyverier. I stedet ville de gøre mere i forebyggelse, da det på den lange bane er langt billigere og mere holdbart. Vi lavede en integration med deres sikkerhedssystem Milestone, så deres skærme i butikken viser et lille billede fra deres overvågningskameraer.

Resten af skærmen bliver brugt til reklamer, kampagner og andre informationer. Den lille påmindelse om, at der er videoovervågning i butikken, bevirkede, at de i løbet af ingen tid kunne se en markant nedgang i antallet af butikstyverier. Vi har efterfølgende videreudviklet løsningen, så man også blot kan tilkoble et webkamera, så man ikke behøver have et decideret sikkerhedssystem for, at det virker. Og har du et andet sikkerhedssystem, så integrerer vi også gerne med det.

Dobbeltskærm...

… er dobbelt glæde! Vi har just leveret vores første dobbeltsidede skærm, og det ser fantastisk ud. Den dobbeltsidede skærm er designet til at hænge i et vindue, da den ene side har en høj lysstyrke, mens siden ind mod lokalet har ”normal” lysstyrke.

Skærmen er ny på markedet, men den har et stort potentiale. Dine budskaber på de to skærme kan differentieres, så de kan målrettes henholdsvis forbipasserende og folk, der allerede er kommet ind hos dig.

Det er altid spændende med nye produkter, og vi spår denne skærm en lys fremtid!

Dobbeltsidet skærm

Digitale menukort...

… er vejen frem for takeaway-restauranter. Vi har i både 2022 og 2023 fået mange nye kunder, der har valgt at sætte skærme op i stedet for at bruge de sædvanlige baggrundsbelyste menukort og billeder. Vi har til de fleste også designet selve menukortet og laver løbende de ønskede ændringer, så det hele fremstår professionelt og flot. I den anledning har vi lavet et tilbud på en skærm med player, software og design af menukort. Man kan selvfølgelig også lave målrettede tilbud i løbet af dagen, eller vælge at lægge andet op, der kunne være relevant.

Ny infoboardskabeloner...

… har der også været tid til at udvikle. Hele tre nye skabeloner er det blevet til i løbet af den sidste tid.

Sløret baggrund: Skabelonen er faktisk ikke ny. Vi har blot puttet en ekstra mulighed ind i vores standard-skabelon. Du kan nu vælge at sløre et baggrundsbillede, så det fremstår som et vandmærke, hvorved teksten kommer tydeligere til udtryk.

Fuldt billede: Efter ønske fra en kunde har vi lavet et infoboard, der er beregnet til visning af et enkelt billede. Ved at bruge skabelonen sikrer du dig, at billedet hverken bliver trukket ud af proportion eller beskåret.

QR-kode: Sidste nye skud på stammen er en skabelon, der, når du indtaster en web-adresse, selv producerer en QR-kode. Ved at scanne QR-koden med sin telefon, bliver man ledt videre til den ønskede landingsside. På den måde kan du nemt skrive korte nyheder o.l. men samtidig give folk mulighed for selv at finde yderligere informationer.