Nyhedsbrev jul 2021

Rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2022! 

D. 6/12 2021

Sneen daler ikke i skrivende stund stille og hvid mod jorden, men den kolde næse fortæller, at der trods alt står ”vinter” i kalenderen. Julepynten har sneget sig frem fra gemmerne, og gløgg og æbleskiver har fundet tilbage til sine vante pladser i køkkenet. Nu er det tid til hygge med familie og venner!

....nedtællingen til juleaften

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Det sociale aspekt…

… vægter vi også her hos Ondisplay. Den første af vores to årlige julefrokoster er vel overstået, og i slutningen af september var vi afsted på årets ”12/12-møde”. Her tager vi væk fra kontoret et døgn, hvor vi får diskuteret alle de ting, der ikke er tid til at snakke om i hverdagen. Vi laver noget sjovt sammen, og vi indtager en masse lækkerier i både fast og flydende form, inden vi dejser om på hotellet. I år var vi en tur i Escaperoom efter en omgang øl-yoga. Hvis jeg siger ”Bambi på glat is”, så har du et godt billede af, hvordan vores softwareudvikler Claus så ud under det meste af yoga-sessionen!

Ondisplay i Escaperoom

Lodrette og vandrette skærme…

… kan sagtens modtage det samme indhold på felterne. Chom har lavet to skabeloner til en henholdsvis lodret og vandret skærm med to hovedfelter til upload af medier, hvor felterne har samme format. På den måde kan du uploade fælles medier på tværs af lokationer uden at skulle bekymre dig om format eller låse dig fast på ens ophængning af alle skærme.

Infoboardskabelon til LED-skærme…

… er nu en realitet. Der er fokus på de korte budskaber i stor format til skærme i lav opløsning. Baggrunden er som udgangspunkt mørk, da der er stor forskel på energiforbruget alt efter, om baggrunden er mørk eller lys.

Magnus..

.. skal desværre på skole igen lige om snart. Fredag d. 21/1 -22 har han sidste dag, inden han tager to måneder på skolebænken. Vi andre på kontoret kommer til at se frem mod hans tilbagekomst i starten af april med længsel! 

Nu står der kun tilbage at ønske dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2022! 

Hilsen
alle os hos Ondisplay