Forår 2022

D. 21/03 2022

Foråret er over os...

… og selvom solcremen endnu ikke er en fast del af taskens indhold, når vi skal ud af døren, er den gule eftertragtede skive da begyndt at titte frem på himlen og varme den frosne vinternæse en smule. Forårsblomsterne nikker med hovederne, og knopperne hænger store og sprængfarlige på træerne. Påsken står snart for døren, og i den anledning skal vi da lige slå et slag for vores påskeskabelon, der ligger under ”infoboards”:

Påskeinfoboardet…

… er med sin fine animation en nem måde at skabe liv på din skærm.

Du kan til- og fravælge en hoppende hare, der kommer ind i bunden af skærmen, mens den smider med blomster og påskeæg. Infoboards er generelt en hurtig måde at lave pæne opslag på din skærm. Se de forskellige skabeloner under ”Infoboards”, når du er logget ind i systemet.

Ansigtsløft..

… kan vi alle ønske os. Når det kommer til dine skærme, kan de også af og til trænge til et løft i form af en ny inddeling af felterne på din skærm, nye farver eller andet. Måske du ønsker flere eller færre felter, nyheder i bunden af skærmen, mere luft rundt om hvert felt eller noget helt fjerde. Uanset om du ønsker en ny inddeling, fordi dine behov til brugen har ændret sig, eller det udelukkende handler om et ”kosmetisk indgreb”, så er det ganske gratis for dig.

Magnus…

… er stadig på skolebænken, og vi savner ham. Han vender tilbage til os i starten af april, så fra midten af uge 14 vil det igen være hans sprøde stemme, du får i røret, når du ringer til os for at få support. Det bliver godt at få ham ”hjem” igen!

Og det var alt for denne gang, og der er kun tilbage at ønske jer alle et rigtig godt forår!