Efterårshygge og travlhed på kontoret i Skanderborg

Vi ønsker dig et rigtig dejligt efterår med god tid til at nyde efterårets flotte farver!

D. 13/09 2019

Så banker efteråret på døren

 … og lige så gør lysten til at trække benene op under sig i sofaen og lade sig forsvinde ind i en god bog. Spise chokolade og høre vinden ruske udenfor.

Den luksus har vi desværre ikke tid til hos Ondisplay. Efterhånden som vi har videreudviklet vores receptionssystem til at indeholde flere og flere specialiserede features, er det blevet en efterspurgt vare.
Hver bestilling bliver håndteret i tæt kontakt mellem kunde, sælger, grafiker og softwareudvikler, så der er nok at se til!

Læs mere om vores digitale reception her

Bakki vender tilbage

D. 14/10 er Bakki tilbage fra skole og står klar til at supportere dig og vores andre kunder. Han er savnet på kontoret, og vi glæder os til at høre, hvad han har fået med af lærdom efter denne omgang på skolebænken!

NEWS Vision

Hos Ondisplay tilbyder vi i samarbejde med TV2 NEWS Vision.

Med NEWS Vision kan du afspille nyheder fra TV2 NEWS uden lyd og med tilhørende tekst i bunden af billedet på din infoskærm. Indslagene indeholder nyheder, sport, finans og vejrudsigt. Indholdet er fra TV 2 NEWS, men med specielt udvalgt indhold egnet til Indoor TV-mediet. Det betyder, at voldelige og stødende indslag sorteres fra, så nyhederne kan vises uanset seernes alder.

SmartUpload hitter hos vores kunder NEWS Vision

Vi har i årets løb introduceret nye funktioner og skærmopsætninger i vores system.
Som en del af vores Ondisplay system har vi tilføjet SmartUpload. SmartUpload er hurtigt blevet populært hos mange af vores kunder.

Smart Upload giver dig mulighed for at sende billeder fra din smartphone til en mailadresse, hvorefter billederne automatisk bliver uploadet til en playliste og vist på skærmen kort efter.

Funktionen kan bl.a. bruges til løbende at opdatere skærmen med billeder fra relevante arrangementer i virksomheden.