Nyhedsbrev sommer 2020

I ønskes alle en dejlig sommer med gang i hjulene og vind i sejlene!

D. 09/06 2020

....here in the summer of 2020.

Alting grønnes og springer ud, nu når vi skal ud i det blå kun med klipklapper på here in the summer of 2020. Selvom der måske endnu er langt mellem de milde sommeraftener tilbragt på terrassen, kan man godt blive glad for, at der nu står ”sommer” i kalenderen.

Foråret har været et specielt et af slagsen, men det ser da ud til, at vi efterhånden er kommet ud på den anden side.
Her hos Ondisplay oplever vi en markant stigning af opkald fra mulige kunder, og vores supportafdeling har da også fået lidt mere at se til.

De sidste par måneder..

… har været klart opdelt. I starten brugte vi en del tid på at få nye kunder op og køre, mens den sidste tid mest er brugt på at få styr på interne hængepartier. Claus har haft tid til at sidde og nørde i systemet, så det nu bl.a. er muligt for vores kunder med nyere playere at streame direkte, hvad der vises på skærmen. Vi andre har bl.a. arbejdet på at få vores nye hjemmeside sat i system, så den ser vi frem til snart at vise verden.

De næste par måneder…

… vil vi glæde os over at være tilbage til en hverdag, hvor vi kan se hinanden og dele en kage i ny og næ. Sten er tilbage på landevejen og nyder, at mødet med mulige kunder kan ske med behørig afstand men dog uden mange kilometer og en skærm mellem folk.

Chom har efter genåbningen af Danmark fået travlt med at producere forskelligt grafisk materiale til  vores kunder. De, der ikke selv har tid til at lave indhold til skærmen eller blot ønsker at få et pænere samlet indtryk, kan få produceret materiale direkte hos os. Det kan enten være til en fast pris, med klippekortsordning eller som et månedsabonnement.
I skrivende stund sidder hun meget koncentreret foran sin computer og er ved at producere et videospot til en kunde, der skal bruge spottet til at reklamere for et nyt produkt på en udendørs pylon.