Nyhedsbrev efteråret 2020

I ønskes alle et produktivt og travlt, men ikke FOR travlt, efterår!

D. 16/09 2020

Så har efteråret meldt sin ankomst

Efterårets vinde rusker ikke for alvor i træerne endnu, men det er da ikke til at komme udenom, at det er blevet køligere, og at sandalerne snart skal pakkes væk. Tæpperne er fundet frem i sofaen derhjemme, og Chom er begyndt at tælle ned til jul.

I stedet for at tælle ned til jul tæller Bakki ned til, at han er færdig med sin uddannelse som it-supporter. Han sluttede i starten af september sit sidste skoleforløb af med et stort flot 12-tal, og så er han helt færdig 1/10. Stort tillykke til Bakki! Han bliver heldigvis hos os et par måneder mere, inden han læser videre til datamatiker, så han kan fortsat hjælpe jer, hvis I har brug for det.

Golf og grin

IMG_2525

Vi fejrede her hos Ondisplay indgangen til efteråret med en firmatur til Ry. Over to dage holdt vi møde med fokus på fremtiden og de lidt større udviklingsprojekter, som vi ikke har tid til at fokusere på i hverdagen. Eftermiddagen brugte vi på golfbanen, hvor de fleste af os kunne konstatere, at der ikke ligefrem er gået en ny Tiger Woods tabt i os. Alt i alt havde vi en utrolig hyggelig tur med grin og en masse fagligt indhold.

De sidste par måneder…

… har vi tydeligt kunne mærke, at der er kommet noget mere gang i det økonomiske urværk rundt omkring i Danmark. Skanderborg kommune har været ude og investere i nye pyloner, og selvom de også brugte vores software før, så er det altid en god mulighed for lige at få kigget det hele igennem.

Vi har også et spændende projekt med to firmaer, der skal bruge samme digitale reception; dog på to forskellige måder. At være flere firmaer om en enkelt receptionsstander giver rigtig god mening både i forhold til at spare plads og penge – især når man ikke behøver bruge den ens.

Det sidste halve års tid har vi fået en del henvendelser omkring det at få forskellig Covid-19 informationer op på skærmen. Af samme årsag har vi på vores hjemmeside nu linket til forskellige slides fra Sundhedsstyrelsen, som du nemt kan downloade og lægge op på din skærm.

I ønskes alle et produktivt og travlt, men ikke FOR travlt, efterår!